Türk Kızılay Silivri Şubesi: Bağışlarınızı Sahiplerine Ulaştırmak İçin Can Atıyoruz

Türk Kızılay Silivri Şubesi, bağışçılarından topladığı nakdi/ayni destekler çerçevesinde kentte tespit etmiş oldukları ihtiyaç sahibi ailelere gıda, kıyafet ve eğitim masraflarında yardımlarda bulunuyor.

Türk Kızılay Silivri Şubesi: Bağışlarınızı Sahiplerine Ulaştırmak İçin Can Atıyoruz
Editör: Yaz Dostum
27 Eylül 2022 - 17:16
Toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla gece gündüz demeden çalışan Türk Kızılay Silivri Şubesi, bağışçılarından topladığı nakdi/ayni destekler doğrultusunda kentte tespit etmiş oldukları dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatıyor. 

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Şube Başkanı Emrah Aydın, "Çocukların yüzlerini güldüren kıymetli bağışçımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan daha nice ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak adına herkesi Türk Kızılay'ına destek olmaya davet Aydın, şunları kaydetti:

“Çocukların yüzlerini güldüren kıymetli bağışçımıza çok teşekkür ediyoruz. Bağışlarınızı sahiplerine ulaştırmak için can atıyoruz. Siz kıymetli vatandaşlarımızın bireysel/kurumsal olarak yaptığı nakdi/ayni bağışlar ihtiyaç doğrultusunda gıda, kıyafet, eğitim yardımı olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza veriliyor. Bu hayır yoluna katkı sunmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.”



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum