Kamerun'da su kuyusu açtıran Silivri SİAD teşekkür belgesi ile onurlandırıldı

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle Deniz Feneri Derneği tarafından yürütülen “1000 Şehidimiz Adına 1000 Su Kuyusu” Projesi kapsamında Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD), Kamerun'da aziz şehidimiz Murat Toprak adına açtırdığı su kuyusu için teşekkür belgesi ile onurlandırıldı.

Kamerun'da su kuyusu açtıran Silivri SİAD teşekkür belgesi ile onurlandırıldı
Editör: Yaz Dostum
27 Eylül 2022 - 17:18 - Güncelleme: 27 Eylül 2022 - 17:39
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle Deniz Feneri Derneği tarafından yürütülen “1000 Şehidimiz Adına 1000 Su Kuyusu” Projesine İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile eski Silivri Kaymakamı Ali Partal'ın talimatları doğrultusunda destek olan Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD), Afrika kıtasının ortabatı bölgesinde yer alan Kamerun'da aziz şehidimiz Murat Toprak adına açtırdığı su kuyusu için teşekkür belgesi ile onore edildi.

Dernek Başkanı Hakan Kocabaş, konu hakkında bilgilendirmelerinde tüm şehitlerimizi şükranla yad ettiğini ifade ederek bağışta bulunan dernek üyelerine şükranlarını iletti.

Kocabaş, söz konusu açıklamalarında şunları kaydetti:

"T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün projelerinden olan “1000 Şehidimiz İçin 1000 Su Kuyusu” projesine; İstanbul Valimiz ve o dönem Kaymakamımız Sn. Ali Partal’ın talimatlarıyla Kamerun’da “Şehit Murat Toprak” adına; Silivri SİAD’ın hayırsever üyeleri tarafından su kuyusu açtırmıştık. Silivri SİAD adına Teşekkür Belgesi’ni aldık.

Yardımda bulunan tüm üyelerimize teşekkür ediyor, her yudum suyun başta tüm şehitlerimiz olmak üzere, Şehit Murat Toprak’a ve üyelerimizin vefat etmiş yakınlarına hayır olarak gitmesini diliyoruz."




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum