Türk Kızılay Silivri Şubesi Hazır Kıta Bekliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 10 Mart'tan itibaren İstanbul için kuvvetli ve yoğun kar yağışının etkili olabileceğini açıkladı. İl genelinde yaşanabilecek her türlü olumsuzluklara karşı tedbirler alınırken Türk Kızılay Silivri Şubesi de Selimpaşa Metro Dinlenme Tesislerinde, mağduriyet yaşayabilecek vatandaşlara ikramlarda bulunmak adına hazır kıta beklemeye geçti.

Türk Kızılay Silivri Şubesi Hazır Kıta Bekliyor
Editör: Yaz Dostum
09 Mart 2022 - 22:55 - Güncelleme: 10 Mart 2022 - 00:17
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için kar yağışı uyarısında bulundu ve soğuk havanın hafta başına kadar etkili olacağını duyurdu. Kuvvetli olması beklenen yağış nedeniyle İstanbul'da tüm özel ve resmi eğitim - öğretim kurumları 14 Mart tarihine kadar tatil edildi. 

İl genelinde yaşanabilecek her türlü olumsuzluklara karşı tedbirler alınırken Türk Kızılay Silivri Şubesi gönüllüleri de Selimpaşa Metro Dinlenme Tesislerinde, mağduriyet yaşayabilecek vatandaşlara ikramlarda bulunmak adına hazır kıta beklemeye başladı.

Konuyla alakalı yapılan bilgilendirmede Türk Kızılay Fatih Şubesinin ikram aracının da aynı bölgede hazır bulunduğu söylendi.





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum