Türk Kızılay Silivri Şubesinde Bayrak Değişimi

2018 yılından bu yana Türk Kızılay Silivri Şubesi'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Yunus Emre Kılıç, bayrağı Emrah Aydın'a devretti.

Türk Kızılay Silivri Şubesinde Bayrak Değişimi
Editör: Yaz Dostum
22 Mart 2022 - 10:49 - Güncelleme: 22 Mart 2022 - 10:53
Türk Kızılay Silivri Şubesi'nin 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, geçtiğimiz gün Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Toplantıya katılım gösterenler arasında; AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıci gibi isimler vardı.

Yoğun katılımın sağlandığı kongre Türk Kızılay Silivri Şubesi'nin 2018 yılından bu yana başkanlığını yapan Yunus Emre Kılıç'ın açılış konuşmalarını gerçekleştirmesiyle birlikte başladı. Ardından divan heyetinin seçimi yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Gelir-Gider Durumu ve Faaliyet Raporları görüşüldü. Sonrasında ise seçime gidildi ve tek liste ile yönetime talip olan Emrah Aydın tüm üyelerin oylarını alarak Silivri Kızılay'ın yeni başkanı seçildi.

Kongrenin sona ermesinin ardından Aydın, kendisine gelen tebrikleri kabul ederken tüm üyeler ve misafirleriyle birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum