Silivri Tarım Kredi, Türkiye Genelinde 7. Sırada

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 yılı kurumsal performans sonuçlarını açıkladı. Dereceye girmeyi başaran 853 sayılı Silivri Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İskender Kuloğlu'na da başarı plaketi takdim edildi.

Silivri Tarım Kredi, Türkiye Genelinde 7. Sırada
Editör: Yaz Dostum
21 Mart 2022 - 22:31 - Güncelleme: 21 Mart 2022 - 22:40
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri kurum kaynaklarının daha verimli yönetilmesi/yönlendirilmesi ilkesine dayalı stratejilerin uygulanması, hizmetin ve teşkilatın iş süreçlerinin sürdürülebilirliğinin sağlanması, verimliliği artırmak ve teşkilatı sürekli gelişime yöneltmek amacıyla uygulanan performans değerlendirmesi sonucunda dereceye giren bölge birlikleri ve kooperatifleri açıklandı.

2021 yılı içinde kooperatiflerin ve bölge birliklerinin kurumsal performans usul ve esasları çerçevesinde değerlendirilmesi sonucunda, 853 sayılı Silivri Tarım Kredi Kooperatifi Türkiye sıralamasında 7'nci Bölge genelinde ise 2'nci oldu.

Sonuçların okunmasının ardından Silivri Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İskender Kuloğlu'na başarı plaketi takdim edildi.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Kuloğlu, sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamaları kaydetti:

"Rekorlarla geçirdiğimiz 2021 yılında Bölge İkincisi Türkiye yedincisi olduk Başta Bölge Müdürüm Nedim Nar olmak üzere tüm bölge personelimize ekip arkadaşlarıma ve değerli ortak ve üreticilerimize çok teşekkür ederim birlikte daha nice başarılar kazanmak dileğiyle..."

YORUMLAR

  • 0 Yorum