ODAK Okulları'nda Duygulandıran Etkinlik 

Silivri'nin değeri ODAK Okulları öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde düzenledikleri etkinlikte hüzün ve coşkuyu bir arada yaşadı.

ODAK Okulları'nda Duygulandıran Etkinlik 
Editör: Yaz Dostum
21 Mart 2022 - 21:54 - Güncelleme: 21 Mart 2022 - 22:05
Silivri'nin değeri ODAK Okulları öğrencileri, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü kutladı. Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Seyit Onbaşı ve Çanakkale Zaferi'ni anlatan oyunları ile büyük beğeni topladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından program start aldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise okulun Sosyal Bilgiler öğretmeni Semra Ölçü gerçekleştirdi. Ardıdan 5-B sınıfı öğrencisi Alperen Çağlar, Faruk Nafiz Çamlıbel'in Övün Ey Çanakkale adlı şiirini okudu.

Programında sonunda ise ODAK Okulları ortaokul öğrencileri, hazırlamış oldukları tiyatral gösterilerini sergilediler. Seyit Onbaşı ve Çanakkale Zaferi'ni anlatan oyun performansı, programı izlemeye gelen herkes tarafından ayakta alkışlandı.



Kurum idarecileri konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamarında programda meği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür temennilerini iletti.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum