Vakkas Kafe Açıldı

Boğluca Deresi Çevresi Rekreasyon Projesi kapsamında, sahil bölgesinde yapımı tamamlanan Silivri Köy Pazarı, dere etrafında peyzaj düzenlemesi ve dinlenme alanları, asma yaya köprüsü montajı, cephe iyileştirme ve renklendirme çalışmalarına ilave olarak bugün “Vakkas Kafe” faaliyete geçti.

Vakkas Kafe Açıldı
Editör: Yaz Dostum
06 Haziran 2020 - 16:07 - Güncelleme: 06 Haziran 2020 - 17:12
 
Boğluca Deresi Çevresi Rekreasyon Projesi kapsamında, sahil bölgesinde yapımı tamamlanan Silivri Köy Pazarı, dere etrafında peyzaj düzenlemesi ve dinlenme alanları, asma yaya köprüsü montajı, cephe iyileştirme ve renklendirme çalışmalarına ilave olarak “Vakkas Kafe” faaliyete geçti. Bu kapsamda bugün hizmet vermeye başlayan Vakkas Kafe’nin saat 15.00’da açılış programı oldu.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın ev sahipliğinde kaydedilen açılış merasimine İlçe Kaymakamı Ali Partal, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hazım Tamer Dodurka, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, belediye meclis üyeleri, Silivri Vergi Dairesi Müdiresi Kadriye Çetin, Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Recep Akıncı, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile davetli vatandaşlar katılım sağladı.
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve İlçe Kaymakamı Ali Partal’ın günün anlam ve önemine binaen gerçekleştirdikleri konuşmaların ardından Vakkas Kafe’nin açılış kurdelesi kesildi. Açılış merasimi, ikramlar ve müzik dinletilesiyle devam etti.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum