"Volkan Başkandan Aşağı Yukarı Herkes Memnun"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Özel Silivri Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Arkaz; Silivri ve Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’la alakalı görüşlerini düzenlediği basın toplantısında paylaştı.

"Volkan Başkandan Aşağı Yukarı Herkes Memnun"
Editör: Yaz Dostum
29 Haziran 2020 - 16:19 - Güncelleme: 29 Haziran 2020 - 18:46
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Özel Silivri Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Arkaz; bu sabah gerçekleştirilen  basın toplantısında 31 Mart 2019'da yapılan seçimlerden bu yana Silivri’de gördüğü değişimleri ve Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’la alakalı tespitlerini aktardı.

“SİLİVRİ’DEKİ GERGİNLİK KALKTI”

Arkaz, şunları söyledi: “Silivri’yi nasıl buluyorsun dediklerinde pırıl pırıl gördüğümü söylüyorum. Silivri’de daha önce biraz gerginlikler oluyordu; Volkan bey ve ekibinin iş başına gelmesinin ardından ben Silivri’de bir gerginlik görmüyorum. Sayın Volkan Yılmaz beye oy veren vermeyen aşağı yukarı herkes memnun.

“YILMAZ; TEPEDEN BAKMAZ VE KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEZ”

Bizim Silivri’yi marka şehir yapmamız lazım. Allah bütün doğal güzellikleri zaten buraya vermiş. Aynı zamanda temiz. Köyleri geziyorum, vatandaş, “Ben ilk defa köyümü temiz görüyorum” diyor. Bir de Volkan beyi ben yakinen tanırım; müteşebbis, icraatçı bir ailenin çocuğudur. Bir de belediye başkanlarının bölgenin insanı olması lazım. Bölgede sevilen bir insan. Volkan bey insanlara göz hizasından bakan bir insan. En ufak bir kibri ve böbürlenmesi yok. Bir de ötekileştirmeyi sevmeyen bir insan.

"YARIN SEÇİM OLSA DAHA FAZLA FARK YAPAR"

Silivri hakikaten çok iyi yönetiliyor. Büyük bir huzur var. Silivri layık olduğu yere gelecek inşallah. Volkan Yılmaz'ın seçimlerde ne kadar fark yaptığını biliyorsunuz yarın seçim olsa daha fazla fark yapacağını biliyorum çünkü gerçekten mütevazi bir insan.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum