"Volkan Yılmaz, Cumhur İttifakı'nın güvenini kaybetti"

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, bugün gerçekleştirilen basın toplantısında Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın “CHP seçmeni korkutularak istismar edilmiş” tarzındaki ifadelerine karşılık verdi. “Kendisi anladığımız kadarıyla ittifak olduğu parti tabanlarından güven kaybettiği için, daha öncesinde almış olduğu desteği şu an alamadığı için bizim seçmenimize göz kırpıyor” diyen Başkan Esen, “CHP seçmeni, istismar edilebilecek bir seçmen kitlesi değildir. Neyin ne olduğunu bilen, sorgulayan, aklıselim, biat etmeyen bir seçmen kitlesidir. Başka seçmen kitleleriyle karıştırmayın” şeklinde konuştu.

"Volkan Yılmaz, Cumhur İttifakı'nın güvenini kaybetti"
Editör: Yaz Dostum
31 Ocak 2022 - 19:19 - Güncelleme: 03 Şubat 2022 - 18:22
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İBB Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu, Melih Yıldız ve Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı ile bugün basının karşısına çıkarak yerelden genele gündem değerlendirmesi yaptı. Toplantıda CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Lütfü Vardar, Mehmet Yönet, Gökhan Yonat, Elif Yılmazer ile parti yöneticileri de hazır bulundu.

Başkan Esen, toplantıda ulusal bir kanala konuşan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın, "Bir korku imparatorluğu kurup buradaki CHP'ye gönül veren seçmenlere esasında haksızlık etmişler, onları istismar etmişler, onların çocuklarını istismar etmişler" ifadelerine değindi.

“VOLKAN YILMAZ, BİZİM SEÇMENİMİZE GÖZ KIRPIYOR”

Esen, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın CHP seçmeninin istismar edildiği yönündeki beyanına gelelim. Belediye Başkanı, 2024’te aday olduğunu açıkladı. Hayırlısı olsun. Kendisi anladığımız kadarıyla ittifak olduğu parti tabanlarından güven kaybettiği için daha öncesinde almış olduğu desteği şu an alamadığı için bizim seçmenimize göz kırpıyor.

“CHP’NİN SEÇMENİNİ, BAŞKA SEÇMEN KİTLELERİYLE KARIŞTIRMAYIN”

Sayın Başkan, size buradan ekmek çıkmaz. CHP seçmeni, bu hakareti kabul etmez. CHP seçmeni, istismar edilebilecek bir seçmen kitlesi değildir. Neyin ne olduğunu bilen, sorgulayan, aklıselim, biat etmeyen bir seçmen kitlesidir. Başka  seçmen kitleleriyle  karıştırmayın. Herkes konuştuğu lafı tartmalı. Eğer biz bazı söylem ve eleştirilere cevap vermiyorsak bu bizim almış olduğumuz parti terbiyemizdendir.

“HERKESİN ŞAPKASI 2024’TE DÜŞECEK”

“Belediye Başkanı şunu çok iyi bilsin ki bizlere bilgi akışı var. Yapılan usulsüzlükler bize gelmekte ancak biz bunları inceleyeceğiz, belgeleyeceğiz ve önümüzdeki toplantılarda siz değerli basın mensuplarımız aracılığıyla kamuoyu ile paylaşacağız. Mecliste bunlarla ilgili önerge vermeye, belediyeyi sorgulamaya devam edeceğiz. 2024 yılında seçimlerde herkesin şapkası önüne düşecek.

“ÇALIŞIYORUZ, KAZANACAĞIZ”

Silivrili hemşerilerimiz şunu çok iyi bilmeli biz çalışıyoruz ve kazanacağız. CHP olarak tüm sandıklarımız asil ve yedek olmak üzere hazırdır. Müşahitlerimiz hazır. Sandık kurulacak her okulumuza bir avukat görevlendirildi. Hedefimiz, her okula iki avukat. Mahallelerde, sokaklarda çalışacak olan nöbetçilerimiz hazır. Partimizin tüm kademeleriyle sahadayız, çalışıyoruz ve önümüzde gerçekleştirilecek olan genel ve yerel seçimlerde seçmenimizin sandığa atacağı her oya sonuna kadar sahip çıkarak iktidarımızı taçlandıracağız. Son söz olarak; gidiyor tiran, geliyor gelmekte olan...”
Haber : Hazal BAŞARAN / Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum