Volkan Yılmaz'dan berber ve kuaförlere destek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 11 Mayıs'ta yeniden açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonları için hijyen desteği sağlayacaklarını duyurdu. Yılmaz, “Belediyemiz tarafından ilçe genelindeki işletmelerde 7 – 8 Mayıs tarihlerinde dezenfekte çalışması gerçekleştirilecektir” dedi.

Volkan Yılmaz'dan berber ve kuaförlere destek!
Editör: Yaz Dostum
06 Mayıs 2020 - 21:20 - Güncelleme: 06 Mayıs 2020 - 21:33

Koronavirüsü salgını nedeniyle kapalı olan berber ve kuaförlerin 11 Mayıs’ta açılacağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurmasının ardından Silivri Belediyesi harekete geçti.

İLÇE GENELİNDEKİ İŞLETMELER 7-8 MAYIS TARİHLERİNDE DEZENFEKTE EDİLECEK

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, “İlçemizde bulunan berber, kuaför ve güzellik salonu işletmelerinin dikkatine! Cumhurbaşkanlığımızca açıklanan karar gereği; berber, kuaför, güzellik salonu gibi işletmeler; temizlik şartlarının sağlanması, randevu sistemi ile çalışılması, koltuk sayısının yarısı kadar müşteriye hizmet verilmesi şartıyla 11 Mayıs'ta faaliyete geçebilecek. Bu kapsamda belediyemiz tarafından ilçe genelindeki işletmelerde 7 – 8 Mayıs tarihlerinde dezenfekte çalışması gerçekleştirilecektir. Çalışmayla ilgili ekiplerimiz tarafından sizlere bilgilendirme yapılacaktır. Hayırlı işler, sağlıklı günler dileriz” ifadelerini kullandı.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum