Yılmaz: Bodrum Yokken Silivri Vardı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, turizm hedefleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Marka Kent Silivri’nin bir parametresi turizm olacak. Yat limanıyla, plajlarıyla, yelken kulübüyle Silivri’de turizm canlandırabiliriz” ifadelerini kullandı.

Yılmaz: Bodrum Yokken Silivri Vardı!
Editör: Yaz Dostum
06 Mayıs 2020 - 20:44 - Güncelleme: 06 Mayıs 2020 - 21:02
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Ticaret Üniversitesi Liderlik ve Girişimcilik Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hazırlanan “Liderler Konuşuyor” programının canlı yayın konuğu oldu. Video konferansta Öğretim Üyesi Dr. Gencay Karakaya’nın sorularını yanıtlayan Yılmaz, turizme yönelik hedeflerini paylaştı.

“İBB PLAJLARININ BU TARAFA KAYDIRILMASI GEREKİYOR"
 
Turizmle ilgili hedeflerin sorulması üzerine açıklama yapan Başkan Yılmaz; “Bodrum, Marmaris yokken Silivri, Gümüşyaka vardı. Turizm cennetiydi burası. İSKİ’nin son yatırımları ile denizimiz temizleniyor. 42 km sahilimiz var. Turizm yatırımlarının, İBB plajlarının bu tarafa kaydırılması gerekiyor. 8 yeri İBB’ye sundum. Marka Kent Silivri’nin bir parametresi turizm olacak. Yat limanıyla, plajlarıyla, yelken kulübüyle Silivri’de turizm canlandırabiliriz. Merter’den marşa basınca 40 dakikada Silivri’desiniz.  E-5, E-6, Kuzey Otoyolu, Çanakkale Otoyolu hepsinin kesişme yolu Silivri Kınalı. Lojistik olarak çok büyük bir merkez Silivri.” diye konuştu. 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum