Yalçın; "Türk-İslam Aleminin Ramazan Bayramı'nı Tebrik Ediyorum"

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Ramazan Bayramı vesilesi bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında Yalçın, "Her ne kadar salgın süreci nedeniyle kalabalık iftar sofralarımızda buluşamasak da gönüllerimiz her daim bir aradaydı. Bu mübarek ayda ibadetlerimizi yerine getirmenin ve hayır hasenat işlemenin manevi huzurunu yaşıyoruz. Çok şükür ki rabbim bizleri bayrama kavuşturdu" dedi.

Yalçın; "Türk-İslam Aleminin Ramazan Bayramı'nı Tebrik Ediyorum"
Editör: Yaz Dostum
22 Mayıs 2020 - 21:17

 
MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajında bayramların; paylaşmak, sevmek ve sevindirmekle beraber, kardeşlik duygularının en geniş şekilde ortaya çıktığı, mübarek, kutsal günler olduğunu vurguladı.

Yalçın mesajında şunları kaydetti:

“Kıymetli Silivrililer; başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan 11 ayın sultanı Ramazan ayının sonuna geldik. Her ne kadar salgın süreci nedeniyle kalabalık iftar sofralarımızda buluşamasak da gönüllerimiz her daim bir aradaydı. Bu mübarek ayda ibadetlerimizi yerine getirmenin ve hayır hasenat işlemenin manevi huzurunu yaşıyoruz. Çok şükür ki rabbim bizleri bayrama kavuşturdu. Herkesin fani dünyadan ders çıkartarak birbirleri arasındaki dargınlıkları kaldırmasını temenni ediyorum. Bu bayram kalabalık ziyaretlerde buluşamıyoruz. Fakat sevdiklerimizi arayıp bayramını tebrik etmeliyiz. Ramazan Bayramı tüm dünyaya yardımlaşma, kardeşlik ve huzur getirmesini ve içerisinden geçtiğimiz zorlu günleri atlatmaya vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Silivrili vatandaşlarımızın ve Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı içtenlikle tebrik ediyor, her günümüzün bayram havasında geçmesini diliyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum