Hazal Başaran

Hazal Başaran


3. Bölge'nin kesin aday reçetesinde Hakan Arslantaş olmalı

16 Mart 2023 - 19:42 - Güncelleme: 16 Mart 2023 - 22:26

**
Seçim yaklaşırken yerel siyaset gündemi, baş döndürücü bir hızla yol alıyor. Milletvekili aday adayı olmak isteyenler için başvurular başladı malum.


Silivri’mizden bu yola revan olan isimlerden biri de Hakan Arslantaş.

İlçemizin tanınmış iş insanlarından Arslantaş İnşaat&Eymen Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Arslantaş, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu resmen yaptı.

Ülkemize, bölgemize, ilçemize Hakan Arslantaş’ın aday adaylığı hayırlı olsun. (İnşallah Arslantaş’ı önümüzdeki süreçte aday olarak görürüz.)

Siyasetin şov kısmında hiçbir zaman görmediğimiz tam aksine toplum dinamiklerini ilgilendiren gündemlerde çok daha sağduyulu hareket ederek; bilgisi, birikimi, donanımı ile bürokrasi ve kamu yönetimine siyasetin doğru mecrasından katkılar sunan Hakan Arslantaş’ın görünür şekilde aktif siyaset yapma kararından büyük bir memnuniyet duyduğumu özellikle ifade etmek istiyorum.

Çok kez çat kapı ziyaretlerde bulunmuşuzdur kendisine. En yoğun anlarında dahi samimiyet ve hoşgörü ile gönül köprüleri kurmasına çok kez tanık olduğum Hakan Arslantaş’ın, hiçbir dünyevi kaygı gözetmeden siyaseti Allah’ın rızası, milletin duası için yapılması gereken bir görev olarak görerek kendisini sorumlu hissettiğini yakından biliyorum. 

(Görsel Ağustos/2021)


Siyasi rekabetin oldukça sert yaşandığı daha açık dile getirmem gerekirse Erdoğan karşıtı cephenin oldukça genişlediği seçim sathında AK Parti’nin yeniden kazanmak için sahada; kibirlenmeyen, tepeden bakmayan, irade sahibi, insanların fikirlerine, yaşam tarzına, hayata bakış açısına saygı gösteren, halkı dinlemeyi ve anlamayı önemseyen, dezavantajlı grupların sesi olan özetle koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren vekillere ihtiyacı var.

Bu minvalde Hakan Arslantaş; AK Parti’nin “Güçlü isimlerle seçime giriyoruz” mesajını rahatlıkla verebileceği bir şahsiyet olmakla beraber, geleneksel siyaseti aşan ufku ile Türkiye Yüzyılı vizyonunun hayata geçmesi adına ekstra avantajdır.

Hakan Arslantaş’a 3. Bölge’ye hizmet için çıktığı yolda muvaffakiyetler diliyorum. Başarılı, isabetli ve doğru hizmetler yapacağına inandığım aday adaylarının görüşlerimiz, düşüncelerimiz ve inanışlarımız ne olursa olsun her zaman yanında olacağımı da buraya not düşüyorum. 

Bu arada Hakan Arslantaş önümüzdeki günlerde düzenleyeceği toplantıda basın mensupları ile bir araya gelerek aday adaylığı süreci ile alakalı bilgilendirmede bulunacak. Ben de orada olacağım. Merak edilenlere çok daha geniş perspektiften cevaplar bulacağımıza inandığımız bu toplantıda Vekil Aday Adayımızın; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mücadelesinde bir nefer olmak için göstereceği gayretleri, Ankara istişarelerini, seçime dair öngörü ve kanaatlerini, hayat hikayesini ve başarılarını kendisinden birebir dinleyip sizlerle de paylaşacağız.

O zaman şimdilik sağlıcakla kalın…





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar