Hazal Başaran

Hazal Başaran


Doruk Bulut'un vekilliğine ihtiyacımız var…

16 Mart 2023 - 22:04 - Güncelleme: 16 Mart 2023 - 22:29

**
Doruk Bulut’un 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için CHP İstanbul 3. Bölge’den aday adayı olduğunu günler öncesinden ilk öğrenenlerden biri olmama rağmen bu güzel gelişme ile ilgili duyduğum heyecanı yeni paylaşabiliyorum.


Dile kolay 14 senelik Silivri Belediyesi Meclis Üyeliği serüvenini bugün itibariyle noktalayarak milletvekili aday adayı oldu.

Rabbim yolculuğunu hayırlı kılsın, hayırlısı ise nasip etsin. Ülkemize, bölgemize, Silivri’mize, ailesine ve herkese şimdiden hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

2009 seçimlerinden bu yana bir fiil yerel siyaset arenasında görev yapan Doruk Bulut, tartışmasız Silivri siyasetinin nevi şahsına münhasır en etkin isimlerinden. 

Siyaset tasavvuru ve dünya görüşü çizgisine sadık olması en önemli parlak yanlarından olmakla beraber Silivri’deki siyasi dengeleri birçok yönden etkileyebilecek potansiyeli taşımasına karşın bunu dünyevi ikbali için vasıta kılmaması Doruk Bulut’u Doruk Bulut yapan en önemli kilometre taşlarından olmuştur.

Çok uzun yıllardır maddi ve manevi boyutlarıyla hayatının iplerini elinde tutan ve bunun gayretlerini yoğun bir şekilde ortaya koyan Doruk Bulut’un, milletvekilliği süreci şahsımca hiçbir soru işareti taşımıyor.

Koltuk ya da makam için olmadığı kalıplara giren, isminin başına çeşitli sıfatlar eklensin diye siyaset hevesiyle yanıp tutuşan nice boş güruhlar varken; bugüne kadar gözlemlerime dayanarak rahatlıkla söyleyebilirim ki siyasette “aranan” ve “istenen” adam olan Doruk Bulut’un Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı ilan edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yol yürümesi hem akıllarımıza hem de vicdanlarımıza hitap eder.

Genel Merkez’e yakın kaynaklar da biraz önce ifade ettiğim gibi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Doruk Bulut’u ekibinde görmek istediğini teyitliyor.

3. Bölge’nin bilhassa da Silivri’mizin halkın sesine ses olan, insanları dinleyen, sorunları çözen, cesur vekillere ihtiyacı var. Bu boşluğu doldurabilecek en güçlü isimlerden biri tartışmasız Doruk Bulut olacaktır.

Gencinden yaşlısına, öğrencisinden hocasına, işçisinden işverenine her kesimden insanımızın yoluna ışık, derdine derman olma gayretlerinin Allah nasip ederse hayırla neticelenmesi için duacı ve destekleyici olalım.

Türkiye 14 Mayıs'ta sandık başına gidiyor. Seçim takvimi sıkışık. Umarım bir sürpriz yaşamayız da CHP’nin kesin aday listesinde Doruk Bulut’u görürüz…

Hep destek, tam destek! Bilinsin…





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar