Yeniden Refah, sahilde üye çalışması yaptı

Silivri siyasetinde yeni bir dönemin kapıları aralanıyor. Dr. Fatih Erbakan tarafından kurulan ve Türkiye genelinde yapılanmaya başlayan Yeniden Refah Partisi’nin Silivri İlçe Başkanlığı, sahile açtıkları stant ile üye çalışması yaptı. Silivri İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz, vatandaşlara Yeniden Refah Partisi'nin yapıcı siyaset ve muhalefet anlayışı ile hakkı ve adaleti üstün kılacağı bir vizyon ile var olacağını söyledi.

Yeniden Refah, sahilde üye çalışması yaptı
Editör: Yaz Dostum
06 Eylül 2020 - 23:12 - Güncelleme: 06 Eylül 2020 - 23:19
Yeniden Refah Partisi’nin İl Yöneticisi Ekrem Aktaş, İstanbul 3. Bölge Başkanı Bilal Bilen ve Silivri İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz ve beraberindeki partililer, bugün Silivri sahilinde stant çalışması gerçekleştirdi.

BİLEN: SİLİVRİ’DE KUVVETLİ BİR İVME KAZANACAĞIZ

İstanbul 3. Bölge Başkanı Bilal Bilen, Silivrililerin üye stantlarına yoğun ilgi gösterdiklerini belirterek, “Halkımızın Yeniden Refah Partisi’ne olan teveccühünden çok memnunuz” dedi. Üye çalışmasıyla alakalı açıklama yapan Bilen, şunları kaydetti:
“Ekrem Başkanımız burada ciddi bir yol kat etti, şimdi yeni Başkanımızla beraber inşallah daha kuvvetli bir ivme kazanacağız. Standı kurar kurmaz üye olmak isteyen hemşerilerimizi ağırlamaya başladık, hamdolsun.
 
“KÖTÜ BİR İCRAATA KARIŞMAMIŞ GENEL BAŞKANIMIZ VAR”

Ülkemizin yapıcı muhalefete ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Tabiri caizse “temiz” bir Genel Başkan var. Konuştuklarından pişman olmamış veya pişman olacağı konuşmalar yapmamış bir Genel Başkan var. Kötü bir icraata karışmamış bir Genel Başkan var. Aileden gelen güçlü bir soyadıyla yürüyen bir Genel Başkan var.

“HALKIN BİZE OLAN TEVECCÜHÜ ÇOK GÜZEL”

O yüzden şu anda halkın bize karşı teveccühü çok güzel. Böyle de gideceğine inanıyoruz. Ülkemiz hassas bir dönemde. O yüzden siyasetten daha ziyade insanlarımıza partimizi ve düşüncelerimizi aktarmaya çalışıyoruz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum