Yılmaz, Afyonkarahisar'ın Güney beldesi belediye seçimlerinde sandık başındaydı

Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz, Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde partisine destek olmak amacıyla yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sandık başında bekledi.

Yılmaz, Afyonkarahisar'ın Güney beldesi belediye seçimlerinde sandık başındaydı
Editör: Yaz Dostum
07 Haziran 2021 - 22:50
Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz, önceki gün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Afyonkarahisar’a gitti. Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde Yeniden Refah Partisi adına göreve talip olan Ayten Karakaya’yı desteklemek adına hazır bulunan Yılmaz, seçim boyunca sandıkların başında bekledi.

YENİDEN REFAH SEÇİMLERİ 6’INCI SIRADA TAMAMLADI

Seçmenler 8 sandıkta belediye başkanı ve belediye meclis üyelerini seçmek için oy kullandı. Kesin olmayan sonuçlara göre 1709 oyun kullanıldığı seçimde geçerli 1606 oyun 1021'ini alan AK Parti adayı Erol Karabacak belediye başkanı seçildi. Büyük Birlik Partisi 504, CHP 29, İYİ Parti 23, Gelecek Partisi 17, Yeniden Refah Partisi 7, Saadet Partisi 4, Türkiye Komünist Partisi 1 oy aldı. Sandıktan 103 oy da geçersiz çıktı.

YILMAZ: “MAALESEF  AKRABA ÇOĞUNLUĞU OLAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Yılmaz, seçimi bölgedeki akraba çoğunluğundan dolayı kaybettiklerini belirterek başkan adayına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür temennilerini aktardı.

Yılmaz, şunları kaydetti:

“Değerli arkadaşlar bugün Afyonkarahisar Güney beldesi  Belediye Başkanlığı seçimlerinde Başkan Adayımıza destek olmak için katılım sağladık kendisine ve teşkilatlarımıza yapmış oldukları özveri çalışmalarından dolayı  çok teşekkür ederim. Bir çok il teşkilatlarımızın da orda olması ve davamıza  sahip çıkmaları bizleri sevindirdi .iki akraba aile arasında geçen bu seçim ne kadar partilerin isimleri gözükse de maalesef  akraba çoğunluğu olan belediye başkan adayı kazanmıştır kendilerinin tebrik ederiz.”

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum