Yılmaz; "Başbuğumuzun ve Genel Başkanımızın Hayalini Gerçekleştirdik"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bugün yapılan MHP Silivri İlçe kongresinde gerçekleştirdiği konuşmada, “Hem cennet mekan Başbuğ’umuz hem Genel Başkanımız Devlet Bahçeli teşkilat içi programlarda İstanbul’un siyaset üzerindeki önemini, İstanbul’da bir belediye kazanılmasını ve İstanbul’da bir surda gedik açılmasını söylerlerdi, bizde dinlerdik. Allah’a çok şükür ki bugün bizler Başbuğumuzun ve Genel Başkanımızın hayalini gerçekleştiren teşkilatlar olduk” dedi.

Yılmaz; "Başbuğumuzun ve Genel Başkanımızın Hayalini Gerçekleştirdik"
Editör: Yaz Dostum
16 Ağustos 2020 - 19:53 - Güncelleme: 16 Ağustos 2020 - 22:17
MHP Silivri İlçe Teşkilatı 11. Olağan Kongresi, bugün Mega Saray’da gerçekleştirildi. MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz’ın Divan Kurulu Başkanlığını yaptığı kongrede Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Ülkü Ocakları İstanbul 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel ile çeşitli STK temsilcileri hazır bulundu.

“KONGRENİN MİLLETİMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, salonda şu konuşmayı gerçekleştirdi:
“Aziz dava arkadaşlarım hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilatının 11. Olağan Kongresi'ne hepiniz hoş geldiniz. Kongrenin ilçemize, milletimize, devletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sözlerime başlamadan önce Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kurucu kahramanları, Türk milliyetçilik fikriyatına ömrünü adayan ve yılmaz savunucusu olan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i ve onun şahsında bu vatan, bayrak, millet için gözünü kırpmadan şahadet şerbeti içen 5 binin üzerindeki ülkücü ve bu vatan için toprağa düşmüş tüm şehitleri rahmet ve şükranla yad etmek istiyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

“İTTİFAKLAR DOĞRULTUSUNDA GİTTİĞİMİZ YEREL SEÇİMDE BAHÇELİ VE ERDOĞAN’IN OLURLARIYLA BAŞKAN ADAYI İLAN EDİLDİM”

MHP’nin çok kıymetli mensupları sizlerle bir arada bulunmaktan hep mutlu oldum. Silivri’de yıllarca verdiğimiz mücadele çok önemli. Ama yerel seçimler nihayetlendiğinde hep boynumuz bükük bir şekilde neticeyi kabul edip evimize dönüyorduk. Bu seçimlerde farklı bir yöntemle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin de getirdiği ittifaklar doğrultusunda bir yerel seçime doğru gittik. Evladı olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli ve çok kıymetli Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla Silivri'de Cumhur İttifakı'nın Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak Belediye Başkanı adayı ilan edildik.

“CUMHUR İTTİFAKI PAYDAŞLARINA BİZE BU İMKANI VERDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

29 Aralık'tan 31 Mart'a kadar Silivri'de çok önemli, çok ciddi ve çok meşakkatli bir mücadele verdik. Ben burada hem Sayın Mutlu Bozoğlu’na hem Sayın Zafer Yalçın’a hem de onların şahıslarında tüm teşkilatlara teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar bize verdikleri destek için. 

“İSTANBUL’DA SURDA BİR GEDİK AÇTIK”

İstanbul’da esasında önemli bir başarıyla imza atıldı Silivri ile. Hem cennet mekan Başbuğ’umuz hem Genel Başkanımız Devlet Bahçeli teşkilat içi programlarda İstanbul’un siyaset üzerindeki önemini, İstanbul’da bir belediye kazanılmasını ve İstanbul’da bir surda gedik açılmasını söylerlerdi, bizde dinlerdik. Allah’a çok şükür ki bugün bizler Başbuğumuzun ve Genel Başkanımızın hayalini gerçekleştiren teşkilatlar olduk. Onun mutluluğunu paylaşıyorum. Ve üstadın dediği gibi; “Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, Ey kahpe rüzgar artık ne yönden esersen es!” Üstat güzel söylemiş ama bizim işimiz burada bitmedi. Ben önümüzdeki çağın Türk milliyetçilerin, bu fikriyatı benimseyenlerin ve gönül coğrafyamızın yüzyılı olacağını iddia ediyorum. Bugün hükümetimizle beraber küresel bir aktör olma yolunda, bölgesinde güçlü bir ülke olma yolunda, mazlumlara hami olma yolunda önemli adımlarla yürüyor.

“DÜŞMANLARA KARŞI GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ”

Türkiye Cumhuriyeti devleti sıradan bir devlet değil, diz çözmesi, güçsüz olması düşünülemez. Balkanlar'dan Orta Asya'ya, Orta Doğu'ya kadar bütün İslam coğrafyası, Türk dünyasının her mensubu Türkiye Cumhuriyeti devletinin onlara önder olmasını bekliyor. Bizim böyle bir misyonumuz var. Onun için güçlü olmak, çok çalışmak ve bize gözünü dikmiş düşmanlara karşı güçlü olmak zorundayız.

“CUMHUR İTTİFAKI’NI SÜRDÜRMEYE HAZIRIZ”

Bugün Irak'ta, Suriye'de, Akdeniz ve Ege'de Türkiye Cumhuriyeti'nden habersiz bir şey yapılamıyorsa esasında bu anlattıklarımın büyük payı var. Bu millet ve devlet için Cumhur İttifakı'nı sürdürmeye, bu millet, bu devlet için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Kimse şüpheye düşmesin.
 
“BAŞINIZI ÖNE EĞMEYECEĞİZ”

Aziz dava arkadaşlarım hiç merak etmesin. Biz Silivri'de aldığımız görevi layığı ile yerine getireceğiz. Başınızı öne eğeceğiniz hiçbir eylemin içerisinde bulunmayacağız. Görevimizi sürdüreceğiz ve o şekilde noktalayacağız. Çünkü bu teşkilatlar 5 binin üzerindeki şehidin sorumluluğunu omuzlarında taşıyan teşkilatlar. Varlık sebebi gördükleri devleti ebed müddet kılma ülküsüyle Türkiye Cumhuriyeti kuruluş felsefesi olan Türk milliyetçiliği fikriyatını bu devletin ve milletin her zerresine nakşetmeyi kendisine ülkü edinmiş. Bu devlet, bu millet için gök kubbedeki ezanlar, al bayrak için her türlü fedakarlığı yapmış, yapmaya da hazır olan teşkilatlarız bizler. Onun için kendinizin değerini bilin. Milliyetçi Hareket Partisi ne kadar güçlü olursa, bu millet ve devlet de güçlü olacak. Bunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın.

“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM”

Yaptığımız hizmetler asla boşa gitmiyor. Biz akçeli işlerle uğraşmayan, Allah rızası için siyaset yapan, vatan ve millet için her türlü fedakârlığı yapmış ve yapmaya hazır olan teşkilatlarız. Onun için önümüzdeki günler sizler ve bizler için hizmet için daha güzel makamlar bizleri bekliyor olacak. Dava arkadaşınız olarak hep yanınızda, hep sizlerle beraber ama önce ülkem ve milletin, sonra partim ve ben diyerek Silivri'deki görevimize devam edeceğim.

“DİNLENME LÜKSÜMÜZ YOK”

Sizlerin bana vereceği destek çok önemli. Düşman da dostta İstanbul’da MHP’nin 51 yıllık tarihinde kazanılan tek belediyeyi inceliyor biliyor musunuz? Onun için bizlerin dinlenme lüksü yok. Koşar adımlarla Silivri'ye hizmet etmek zorundayız. Ama tekrar söylüyorum; sizlerin bana omuz, güç vermesi, destek olması işimi kolaylaştıracak.

“KAZANAN TÜRKİYE OLACAK”

20 yıl teşkilat saflarında aralıksız yöneticilik yaptım. Çok sancılı günlerimiz oldu ama hiçbir zaman doktrin emrinden ayrılmayı düşünmedim. Yol haritam hep teşkilat oldu. Onun için Milliyetçi Hareket Partisi'ni ülkenin en önemli ve en saygın parti haline getiren Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye herkesin huzurunda teşekkür ederim. Bizler de onun evladı olarak turan ülküsüne hizmet etmeye, bir an önce gönül coğrafyamızla hasretle kucaklaşmayı bekliyor, 11. Silivri İlçe Kongremizin Zafer ayında Zafer Yalçın başkanımıza, ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İstikbal için birlik ve dirlik diyorum. Kazanan Türkiye olacak diyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Tanrı Türkü korusun.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum