Yılmaz; "Düşmanın da dostun da gözü Silivri Belediyesi'nin üstünde!"

MHP Silivri İlçe Başkanlığının 11. Olağan Kongresinde gerçekleştirdiği konuşmada İstanbul'da MHP'nin Belediye Başkanlığı seçimlerini kazandığı tek ilçenin Silivri olduğunu vurgulayan Başkan Volkan Yılmaz, “Sizlerin bana vereceği destek çok önemli. Düşman da dostta İstanbul’da MHP’nin 51 yıllık tarihinde kazanılan tek belediyeyi inceliyor biliyor musunuz? Onun için bizlerin dinlenme lüksü yok. Koşar adımlarla Silivri'ye hizmet etmek zorundayız” dedi.  

Yılmaz; "Düşmanın da dostun da gözü Silivri Belediyesi'nin üstünde!"
Editör: Yaz Dostum
16 Ağustos 2020 - 20:17 - Güncelleme: 16 Ağustos 2020 - 22:17
MHP Silivri İlçe Teşkilatı 11. Olağan Kongresi, bugün Mega Saray’da gerçekleştirildi. MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz’ın Divan Kurulu Başkanlığını yaptığı kongrede Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Ülkü Ocakları İstanbul 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel ile çeşitli STK temsilcileri hazır bulundu.
 
“KENDİNİZİN DEĞERİNİ BİLİN”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Aziz dava arkadaşlarım hiç merak etmesin. Biz Silivri'de aldığımız görevi layığı ile yerine getireceğiz. Başınızı öne eğeceğiniz hiçbir eylemin içerisinde bulunmayacağız. Görevimizi sürdüreceğiz ve o şekilde noktalayacağız. Çünkü bu teşkilatlar 5 binin üzerindeki şehidin sorumluluğunu omuzlarında taşıyan teşkilatlar. Varlık sebebi gördükleri devleti ebed müddet kılma ülküsüyle Türkiye Cumhuriyeti kuruluş felsefesi olan Türk milliyetçiliği fikriyatını bu devletin ve milletin her zerresine nakşetmeyi kendisine ülkü edinmiş. Bu devlet, bu millet için gök kubbedeki ezanlar, al bayrak için her türlü fedakarlığı yapmış, yapmaya da hazır olan teşkilatlarız bizler. Onun için kendinizin değerini bilin. Milliyetçi Hareket Partisi ne kadar güçlü olursa, bu millet ve devlet de güçlü olacak. Bunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın.

“ALLAH RIZASI İÇİN SİYASET YAPAN TEŞKİLATLARIZ”

Yaptığımız hizmetler asla boşa gitmiyor. Biz akçeli işlerle uğraşmayan, Allah rızası için siyaset yapan, vatan ve millet için her türlü fedakârlığı yapmış ve yapmaya hazır olan teşkilatlarız. Onun için önümüzdeki günler sizler ve bizler için hizmet için daha güzel makamlar bizleri bekliyor olacak. Dava arkadaşınız olarak hep yanınızda, hep sizlerle beraber ama önce ülkem ve milletin, sonra partim ve ben diyerek Silivri'deki görevimize devam edeceğim.

“KOŞAR ADIMLARLA SİLİVRİ’YE HİZMET ETMEK ZORUNDAYIZ”

Sizlerin bana vereceği destek çok önemli. Düşman da dostta İstanbul’da MHP’nin 51 yıllık tarihinde kazanılan tek belediyeyi inceliyor biliyor musunuz? Onun için bizlerin dinlenme lüksü yok. Koşar adımlarla Silivri'ye hizmet etmek zorundayız. Ama tekrar söylüyorum; sizlerin bana omuz, güç vermesi, destek olması işimi kolaylaştıracak.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum