Yılmaz; "Ben Daha 1 Lira Borçlanmadım, Ekrem Bey %40 Borçlandı!"

Silivri Belediye Başkanı, “Volkan bey Silivri’de yaptığı olumlu şeyleri Büyükşehir’de yıkıyor. Büyükşehir’de CHP’nin İYİ Parti’nin her dediğine hayır diyor” şeklinde şahsına yöneltilen eleştiriye açıklık getirdi. Yılmaz; “İstanbul’un hayrına, İstanbullunun lehine olacak her şeye evet diyoruz. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyemeyeceksek bulunduğumuz yerin bir kıymeti yok” dedi.

Yılmaz; "Ben Daha 1 Lira Borçlanmadım, Ekrem Bey %40 Borçlandı!"
Editör: Yaz Dostum
29 Mayıs 2020 - 23:33 - Güncelleme: 29 Mayıs 2020 - 23:51
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bugün katıldığı bir instagram yayınında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki kanaat ve tavırları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
 
“İMAMOĞLU İSTANBUL HALKININ OYLARIYLA SEÇİLMİŞTİR, SAYGI DUYUYORUM”

Yılmaz, şunları söyledi:

“- Volkan bey Silivri’de yaptığı olumlu şeyleri Büyükşehir’de yıkıyor. Büyükşehir’de CHP’nin İYİ Parti’nin her dediğine hayır diyor – şeklinde eleştiriler oluyor. Bir kere böyle bir şey yok. Biz Ekrem beyle daha önceden tanışıyoruz. Ekrem bey İstanbul’daki seçmenin oylarıyla seçilmiş bir Belediye Başkanı. Saygımız oluyor, olmak zorunda. Biz de seçimle geldik, o da seçimle geldi.
 
“BORÇLANMA YETKİSİ VERDİK”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde biz her zaman, İstanbul’un hayrına, İstanbullunun lehine olacak her şeye evet diyoruz. Borçlanmada evet dedik.
 
“İSTANBUL’U BORÇ SARMALINA SOKMAMALI”

Bakın görev süresi olarak yılı geçtik ve ben daha lira borçlanmadım. Bizde borçlanma yetkisi aldık ama kullanmadık ama Ekrem bey %40 borçlandı. E biz İstanbul’u da düşünüyoruz. İstanbul’u kimse alıp bir uçtan öbür uca borç sarmalına sokmamalı. Bizim size verdiğimiz borçlanmalar yeter diyoruz. Olduğu zaman yine borçlanma yetkisi veririz. Biz doğruya doğru, yanlışa yanlış diyemeyeceksek veya fikrimizi beyan edemeyeceksek bunun da bir kıymeti yok. Biliyorsunuz Katı Atık Deposu bizim bölgemizde. Atık su yeraltı sularına karışmasın diye bir arıtma ihtiyacı vardı. İSTAÇ’a 42 milyon lira borçlanma verdik. Bu arıtma yapılacak. Bunu da CHP’ilerin görmesi lazım."

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum