Yılmaz; "Padişahım Çok Yaşa Diyen Çok Olur..!"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bugün katıldığı bir instagram yayınında, “Sokakta yürürken vatandaşla çok rahat diyalog kuruyorum, onları dinlemeyi seviyorum çünkü - padişahım çok yaşa - diyen çok olur ama bizim ihtiyacımız olan; bizi eleştirebilecek, hata yaptığımız yerde bunları bize söyleyebilecek dostlar, arkadaşlar veya siyasi rakipler” diye konuştu.

Yılmaz; "Padişahım Çok Yaşa Diyen Çok Olur..!"
Editör: Yaz Dostum
29 Mayıs 2020 - 23:06 - Güncelleme: 30 Mayıs 2020 - 20:41
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Her zaman halkın içinde, halkla iç içe Başkan” profiliyle alakalı konuştu. Siyasetin yaşam biçimi olduğunu ve aldığı siyasi terbiye neticesinde doğal davrandığını dile getiren Başkan Yılmaz, meseleyi, “Mecburiyet olsa bu taşınmaz veya eğreti durur. Ortalama bir vatandaş gibi yaşamaya çalışıyorum” ifadeleriyle özetledi.
 
“SİYASET YAŞAM BİÇİMİM”

Yapmacık hiçbir işin fıtratına uygun olmadığını vurgulayan Başkan Yılmaz, şöyle konuştu:


“Mecburiyet olsa bu taşınmaz veya eğreti durur. Bu hem benim yaşam tarzım hem de MHP’nin saflarında Genel Başkanımızın rahle-i tedrisatından geçip o ikisinin bir ibrikten süzülmesinden. MHP’nin teşkilat yöneticilerine, belediyecilerine, milletvekillerine bakın esasında Türkiye’nin sosyolojik, psikolojik, ekonomik olarak da ortalama insanların bulunduğu bir siyasi hareket. Bende ortalama bir vatandaş gibi yaşamaya çalışıyorum. Ailem benim için önemli. Bunların hepsi doğal ve siyaseten aldığımız terbiyenin neticesinde yoğrulmuş bir davranış tarzı.
 
“VATANDAŞLARI DİNLEMEYİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ PADİŞAHIM ÇOK YAŞA DİYEN ÇOK OLUR”

Ben çok mutluyum. Korumayla gezmiyorum. Arabamı çoğu zaman kendim sürüyorum. Sokakta yürürken vatandaşla çok rahat diyalog kuruyorum, onları dinlemeyi seviyorum çünkü - padişahım çok yaşa - diyen çok olur ama bizim ihtiyacımız olan; bizi eleştirebilecek, hata yaptığımız yerde bunları bize söyleyebilecek dostlar, arkadaşlar veya siyasi rakipler. Bunlar çok önemli. İnsan esasında eleştiriyi çok sevmez, doğasında vardır bu ama mümkün mertebe eleştirilere tahammül etmek lazım.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum