Yılmaz: "Bu Millete Hizmet Etmekten Gurur Duyuyorum"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Ticaret Üniversitesi tarafından hazırlanan “Liderler Konuşuyor” programında, “Bu millete hizmet etmeyi kendime onur ve gurur kaynağı addediyorum” diye konuştu.

Yılmaz: "Bu Millete Hizmet Etmekten Gurur Duyuyorum"
Editör: Yaz Dostum
06 Mayıs 2020 - 20:00
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Ticaret Üniversitesi tarafından hazırlanan “Liderler Konuşuyor” programına konuk oldu. Öğretim Üyesi Dr. Gencay Karakaya’nın “İhtiyaç sahipleri ve yakınları bu süreçte nereye ulaşmalı, süreç nasıl işliyor?” sorusunu yanıtlayan Yılmaz, “Hiç kimseye sormuyoruz, sosyal tespit yapmıyoruz, başvuru yapan herkesin ihtiyacını görüyoruz” dedi.

“KURUMLARIMIZIN TELEFONLARI SÜREKLİ ULAŞILABİLİR”
 
Başkan Yılmaz, şunları söyledi: “Bir iş bölümümüz var. Kurumlarımızın telefonları bu bağlamda sürekli ulaşılabilir vaziyette. Jandarma, belediye, kaymakamlık ve sivil toplum kuruluşları gibi kurumlar ile çok uyumlu hareket ediyoruz. Cumhurbaşkanlığımızın aracılığı ile yapılan yardımlar, kaymakamlık aracılığıyla sosyal destek ödemeleri devam ediyor. Biz belediye olarak araç desteği, iş gücü sağlıyoruz. Filyasyonla ilgili İlçe Sağlık Müdürlüğü çok ciddi efor sarf ediyor. Belediyeler yine kısaca anne görevinde.

“GIDA BANKASI İLE HER AY 4 BİN KİŞİYE SOSYAL YARDIM YAPIYORUZ”

Severek söylüyorum bunu, bu millete hizmet etmeyi kendime onur ve gurur kaynağı addediyorum. Örneğin, yemek yapamayan yalnız yaşayan 320 vatandaşımızın iftar yemeğini, ramazan pidesini evlerine götürüyoruz. Gıda Bankamızda her ay 4000 kişiye sosyal yardım yapıyoruz. Şu an sayı iki katına çıkmış durumda. Hiç kimseye sormuyoruz, sosyal tespit yapmıyoruz, başvuru yapan herkesin ihtiyacını görüyoruz. Bunun malı var mı mülkü var mı demiyoruz. İşini kaybetmiş, kirasını ödeyemiyor. Hepsine destek olmaya çalışıyoruz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum