Yılmaz'dan İBB'ye: Oynamayı Bilmeyen Gelin Yerim Dar Dermiş!

Silivri Belediye Başkanı ve İBB MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, İBB Meclisi Temmuz ayı toplantısı 1. Oturumunda İSKİ'ye yönelik eleştiriler getirdi. Yılmaz, “3 yıldır Gümüşyaka’da bütün yazlık evlerin fosseptik atıkları gürül gürül denize akıyor, yatay delgi ile çok basit yapılacak bir iş bile bitirilemiyor, bırakın yapıp bitirmeyi ortaya bir tane İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin projesi dahi konulamadı. İBB’nin meclis üyeleri veya yetkilileri, “Çevre Bakanlığı elimizi bağlıyor” veya “hükümet elimizi bağlıyor” diyerek topu bu taraflara atıyor” dedi.

Yılmaz'dan İBB'ye: Oynamayı Bilmeyen Gelin Yerim Dar Dermiş!
Editör: Yaz Dostum
06 Temmuz 2022 - 21:12 - Güncelleme: 07 Temmuz 2022 - 21:30
Silivri Belediye Başkanı ve İBB MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, bugün gerçekleştirilen İBB Meclisi Temmuz ayı toplantısı 1. Oturumunda İSKİ’yi hedef aldı. “3 yıldır İSKİ denince yalnızca zam ve su faturaları konuşuldu. Halbuki İSKİ denilince konuşulan mega yatırımlar, mega projeler olmalıydı” diyen Yılmaz, hizmetsizlik eleştirisinde bulundu.

“HÜKÜMET ELİMİZİ BAĞLIYOR DİYEREK MAZERET ARKASINA SIĞINIYORSUNUZ”

Yılmaz, şöyle konuştu:

“Bugün hala 3 yıldır Silivri Gümüşyaka’da bütün yazlık evlerin fosseptik atıkları gürül gürül denize akıyor, yatay delgi ile çok basit yapılacak bir iş bile bitirilemiyor, bırakın yapıp bitirmeyi ortaya bir tane İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin projesi dahi konulamıyor. Üzülerek İBB’nin meclis üyeleri veya yetkilileri, “Çevre Bakanlığı elimizi bağlıyor” veya “hükümet elimizi bağlıyor” diyerek topu bu taraflara atıyor...

“İSTANBUL HALKI SİZE SORUNLARI ÇÖZÜN DİYE OY VERDİ”

Bakın İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımız size İstanbul’un problemlerini çözmeniz için oy, yetki verdi. Oynamasını bilmeyen gelin yerim dar dermiş ya her seferinde bir mazeret…

“İSKİ 3 YILDIR ÇUVALLIYOR”

Önceki yönetimlerde yapılan yatırımların yarısı bile yapılsa İstanbul’da bugün atık su, endüstriyel suların arıtılmadan denize bırakılması problemi tamamen çözülebilir. İSKİ 3 yılda bu konuda hep çuvalladı. İSKİ denince yalnızca zam ve su faturaları konuşuldu. Halbuki İSKİ denilince konuşulan mega yatırımlar, mega projeler olmalıydı.

“HERKES ÜERİNE DÜŞENİ YAPARSA ESKİ MARMARA’YA KAVUŞURUZ”

Bu denizde, bu doğada, bu yeşilde bizim… Kendi partilerimizin pencerelerinden bakarak ne müsilaj problemini ne de çevre problemini çözebiliriz. Ortak bir masa etrafında herkes üzerine düşen görevi yaptığı takdirde Marmara Denizi’nin 5 yıl gibi kısa bir sürede tekrar eski temizliğine kavuşacağına inananlardanım.”

Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum