Yılmaz, Erbakan'ın baş müşahitler ile yaptığı toplantıya katıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, baş müşahitler ile internet üzerinden görüştü. Toplantıda Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz da hazır bulundu. 

Yılmaz, Erbakan'ın baş müşahitler ile yaptığı toplantıya katıldı
Editör: Yaz Dostum
16 Mayıs 2021 - 21:59 - Güncelleme: 17 Mayıs 2021 - 07:32

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, baş müşahitler ile internet üzerinden görüşerek toplantı yaptı. Görüşmede Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz da yer aldı.

“Kudüs'e yapılan saldırıları sonlandırmak üzere acilen Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) öncülüğünde 'Barış Gücü' oluşturulmalıdır” şeklindeki Filistin çağrısı ile dikkatleri çeken Fatih Erbakan, görüşmede pandemi süreciyle birlikte ülkemizde ağırlaşan hayat şartları ve ekonomik sıkıntılardan yola çıkarak ekonomide, dış politikada, eğitimde, tarımda, hayvancılıkta, sağlıkta, kültürde Yeniden Refah Partisi olarak adım adım büyük Türkiye'yi inşa etme kararlılığını vurguladı.  Tüm insanlığa adalet, refah ve huzur sağlamak için "Yaşanabilir Bir Türkiye" ve "Yeniden Büyük Türkiye" hedeflerine yorulmadan, bıkmadan ilerleyeceklerini aktaran Erbakan, Milli Görüş iktidarı için baş müşahitlerin ve İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz’ın görüş ve önerilerini dinledi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum