Yılmaz, İzmir depremi sonrasında gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahsetti

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kasım Ayı Meclis Toplantısının ikinci birleşiminde İzmir depreminde yaşanan mağduriyetin giderilmesi noktasında gerçekleştirmiş oldukları çalışmalardan bahsetti. Konu hakkında genel bir değerlendirmede bulunan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi'nin belki de tarihinde bir ilke imza attık. Doğa afeti sonrasında şehir dışına arama-kurtarma ekibi yolladık. Yine acınız acımızdır dedik Silivri Belediyesinin yardım TIR'ını yola çıkardık. Acil ihtiyaç duyulan malzemeleri ulaştırdık.” dedi

Yılmaz, İzmir depremi sonrasında gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahsetti
Editör: Yaz Dostum
06 Kasım 2020 - 17:47 - Güncelleme: 06 Kasım 2020 - 22:27
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, açıklamalarında şunları kaydetti:

“ARAMA-KURTARMA ÇALIŞMALARINA DESTEK VERDİK”

 “Depremde hayatını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Silivri Belediyesinin belki tarihinde bir ilke imza attık. Doğa afeti sonrasında şehir dışına arama-kurtarma ekibi yolladık. Özellikle hasarlı binaların yıkımında eğitim almış arkadaşlarımızın olduğunu İstanbul Valimiz Ali Yerlikaya ile paylaştık. Hızlı bir şekilde kendilerini İzmir'e yolladık. Oradaki çalışmaların içinde bulundular.

“4 MÜHENDİS ARKADIŞIMIZI İZMİR’E YOLLADIK”

Akabinde yine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı şuan İzmir'deki tüm binaların kontrol edilmesi adına belediyelerden mühendis ve araç desteği istedi. Dört mühendis arkadaşımızı 10-15 gün süreyle İzmir'de bu çalışmalara destek vermeleri üzerine yolladık.

“İZMİR’E YARDIM TIRI GÖNDERDİK”

Yine acınız acımızdır dedik Silivri Belediyesinin yardım tırını yola çıkardık. Acil ihtiyaç duyulan malzemeleri ulaştırdık. Bu tarz afetlerin bir daha yaşanmaması, açılan yaraların kısa sürede kapanması dileğimiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum