Yılmaz Meclis'ten Borçlanma Yetkisi İstedi

Silivri Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı meclis toplantısının 1. oturumunda görüşülen bir gündem maddesi de “Belediyemiz ihtiyaçlarında kullanılmak üzere borçlanma ve borçlanma konusunda Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi” hususu oldu. Gündem maddesi muhalefet kanadının da oluruyla oy birliği ile ilgili komisyona havale edildi.

Yılmaz Meclis'ten Borçlanma Yetkisi İstedi
Editör: Yaz Dostum
07 Temmuz 2020 - 22:42

Silivri Belediye Başkanı Yılmaz’ın açıklık getirdiği bir gündem maddesi de “Belediyemiz ihtiyaçlarında kullanılmak üzere borçlanma ve borçlanma konusunda Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.” maddesi oldu.
 
“2019’DA ALDIĞIMIZ BORÇ YETKİSİNİ KULLANMADIK”
 
Başkan Yılmaz, bu madde ile ilgili yaptığı açıklamada ise “2019 hizmet takvim yılı içerisinde yine böyle bir borçlanma yetkisini bana vermiştiniz. 20 milyon liralık bir borçlanma talebimiz olmuştu. Bu talebi almamıza rağmen geçen yıl hiçbir şekilde kullanmadık. 2019 yılında hiçbir kredi kullanmadık. Gayrimenkul satışı da yapmadık. Önümüzdeki yıllarda inşallah yaşanmaz ama bir pandemi süreci daha yaşanırsa ekonomik kaynakları etkin kullanmak adına veya ihtiyaç halinde kullanmak üzere bir borçlanma yetkisi talep ediyoruz.” dedi.

İlgili komisyona havale edilen gündem maddesi, 10 Temmuz Cuma günü yapılacak olan 2. oturumda karara bağlanacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum