Yılmaz: "Salgınla Mücadelede İBB'ye Desteğiz Ancak Yapılmaması Gerekenlere Karşı Duruş Sergileyeceğiz!"

Silivri Belediye Başkanı ve İBB MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, salgın gündemiyle toplanan İBB Meclisi’nin olağanüstü toplantısında, “Cumhur İttifakı’nın bir paydaşı olarak MHP Grubu’nun İstanbul’da hizmetlerin aksamaması noktasında, koronavirüsüyle yapılan mücadelenin etkin bir şekilde sürdürülmesi noktasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne her zaman destek olacağını ama yapılmaması gerekenler konusunda da her zaman karşısında duruş sergileyeceğini buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

Yılmaz: "Salgınla Mücadelede İBB'ye Desteğiz Ancak Yapılmaması Gerekenlere Karşı Duruş Sergileyeceğiz!"
Editör: Yaz Dostum
11 Mayıs 2020 - 15:52 - Güncelleme: 11 Mayıs 2020 - 18:31

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) küresel salgını nedeniyle olağan toplantılarına ara veren İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, 11 Mayıs 2020 tarihinde, bugün, olağanüstü toplandı. Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Silivri Belediye Başkanı ve İBB MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz da katılım sağladı. Yılmaz burada kısa bir konuşma gerçekleştirerek Türkiye'nin koronavirüs konusunda sergilediği performanstan ötürü başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili hükümet organları, kurum ve kişilere teşekkürlerini sundu.
 
“TOPLANTI İSTANBUL’A VE MİLLETİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN”

Yılmaz, şunları söyledi: “Sayın Başkanım, çok kıymetli Meclis Üyesi arkadaşlarım hepinizi hasretle, muhabbetle, sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Öncelikle bugün pandemiyle ilgili yapacağımız olağanüstü toplantının hem İstanbul’a, hem de milletimize hayırlar getirmesini temenni ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Böyle bir salonda ne kadar kısa sürede toplantıyı bitirebilirsek güzel örnekler oluşturabiliriz diyorum ve buradan hareketle tekrara girmeden yalnızca koronavirüsle alakalı birkaç kelam edip huzurlarınızdan ayrılacağım.

“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A, HÜKÜMETİMİZE, SAĞLIK BAKANIMIZA VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Öncelikle biraz önce Sayın Başkanın da (İmamoğlu) ifade ettiği gibi, her birimizin de üzerinde kanaati oluştuğu şekilde dünyada bu pandemiden sonra ekonomiden ticarete, beşeri hayattan iktisadi hayata her şeyin farklı hikayelerinin yazıldığı bir dünya düzeni kurulacağından söz ediyoruz. Dolayısıyla Biz Bize Yeteriz Türkiyem diyerek bu süreci başından itibaren çok doğru yöneten Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye, hükümetimize ve ayrı bir parantez açarak Sağlık Bakanımızı da içerisine katarak cephenin en önünde can siperane mücadele eden sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunmak istiyorum.

“DOĞRU HİZMETLERİN YANINDA, YAPILMAMASI GEREKENLERİN KARŞISINDA OLACAĞIZ”

Değerli arkadaşlar, şunu da ifade etmek istiyorum; Cumhur İttifakı’nın bir paydaşı olarak MHP Grubu’nun İstanbul’da hizmetlerin aksamaması noktasında, koronavirüsüyle yapılan mücadelenin etkin bir şekilde sürdürülmesi noktasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne her zaman destek olacağını ama yapılmaması gerekenler konusunda da her zaman karşısında duruş sergileyeceğini buradan ifade ederek huzurlarınızdan ayrılıyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum