Yılmaz; "Silivri'ye Bölge Adliyesi Yapılmasının Vakti Geldi"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ocak ayı meclis toplantısında “Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde görev yapan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına araç tahsisinin görüşülmesi” ile ilgili gündem maddesinin ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Yılmaz; "Silivri'ye Bölge Adliyesi Yapılmasının Vakti Geldi"
Editör: Yaz Dostum
05 Ocak 2021 - 19:00

Silivri Belediyesi Ocak Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumunda gündemin 15’nci maddesinde Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde görev yapan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına araç tahsisi görüşüldü. Gündem maddesi oy birliği ile meclisten geçerken; Başkan Yılmaz, bu konu üzerine bir açıklama yaparak Silivri’nin Bölge Adliyesi’ne ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

Başkan Volkan Yılmaz, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

“Esasında Silivri’ye artık bir bölge adliyesinin yapılmasının vakti geldi. Cezaevi Bakırköy Adliyesinden idare ediliyor. Bu adliyede kaldırmıyor. Avukat arkadaşlarımızda biliyor. Başsavcı ile zaman zaman Adalet Bakanımızla da görüştük. Bakan Yardımcımızla da görüştük. Silivri, Cezaevinin de burada olması hasebiyle Büyükçekmece, Esenyurt’u da kapsayacak bir bölge adliyesini gerektiriyor.”


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum