Boydak Enerjiden Silivri Belediyesine hibe AKM binası!

Ocak Ayı Meclis toplantısında “Sponsorlarla belediyemizin kasasından bir kuruş çıkmadan hizmet yapmaya devam ediyoruz” diyen Başkan Volkan Yılmaz; Yeni Mahalle’de kapalı pazar yerine kurulan ve yaklaşık 2,5 milyon liraya mal olan Afet Koordinasyon Merkezi binasının Boydak Enerji tarafından belediyeye hibe olarak yapıldığını açıkladı.

Boydak Enerjiden Silivri Belediyesine hibe AKM binası!
Editör: Yaz Dostum
05 Ocak 2021 - 19:50 - Güncelleme: 05 Ocak 2021 - 19:55

Silivri Belediyesi 2021 Yılı Ocak ayı meclis toplantısı I. birleşimi I. oturumunda konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Cuma günü açılış töreni yapılması planlanan Afet Koordinasyon Merkezi ve Arama Kurtarma ekibi için yapılan hizmet binasıyla alakalı bilgilendirmede bulundu.

“AÇILIŞINI CUMA GÜNÜ YAPACAĞIZ”

Başkan Volkan Yılmaz, konuyla ilgili şunları kaydetti:

“Belediye Afet Koordinasyon Merkezinin açılışı ve Silivri Arama Kurtarma ekibimizin hizmet yapacağı birimin açılışını cuma günü saat 11.30’a planladık. Kapalı Pazar yeri diye bildiğimiz Yeni Mahalle’de yaklaşık 700 metrekare alana kurulu tüm zabıta ekiplerimiz ve Ruhsat Birimimizin de görev yapacağı aynı zamanda Arama Kurtarma binamızın da olduğu güzel bir hizmet binası oldu.

“BELEDİYE KASASINDAN TEK KURUŞ PARA ÇIKMADI”

Yaklaşık 2,5 milyon liraya mal oldu. Ancak belediyemizin kasasından kuruş çıkmadı. Boydak Enerji tarafından belediyemize hibe olarak yapıldı bu bina. Isıtma ve soğutma sistemleri ve teknolojik donanımları ile akıllı bir bina olarak inşa edildi.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum