Bağışçısı kısıtlama engeline takıldı, Aşevi gecikti!

6 Kasım 2020 tarihinde 1 hafta içerisinde faaliyete geçeceği müjdelenen Aşevi'nin bağışçısı Kahraman Eruslu'nun, 65 yaş üstüne uygulanan kısıtlamalar nedeniyle Gaziantep’ten İstanbul’a gelemediği bildirildi.

Bağışçısı kısıtlama engeline takıldı, Aşevi gecikti!
Editör: Yaz Dostum
05 Ocak 2021 - 20:47 - Güncelleme: 05 Ocak 2021 - 21:08

Silivri Belediyesi 2021 Yılı Ocak ayı meclis toplantısı I. Oturumunda konuşan Başkan Volkan Yılmaz, "6 Kasım 2020 tarihinde 1 hafta içerisinde faaliyetine geçeceğini" müjdelediği, bağışçı Kahraman Eruslu tarafından yapılacak olan Aşevi projesiyle alakalı bilgilendirmede bulundu.

YILMAZ: AŞEVİNİ YAPACAK OLAN KAHRAMEN BEY 65 YAŞ ÜSTÜ GRUPTA OLDUĞU İÇİN GAZİANTEP’TEN GELEMEDİ

Devam eden aşevi projesinin pandemi sebebi ile geciktiğini söyleyen Başkan Yılmaz, Ocak ayı içerisinde aşevinin faaliyete geçeceğini ifade ederek, “Aşevimiz pandemi nedeniyle biraz gecikmeye girdi. Aşevini yapacak Kahraman Bey, 65 yaş üstü grubuna giriyor. Gaziantep de ikamet ediyorlar. Seyahat yasağı olduğu için Gaziantep’ten İstanbul’a gelemiyor. Bu ay içerisinde her gün 500 kişiye sıcak yemek vereceğimiz Aşevi hizmete girmiş olacak. Kahraman Eruslu ve Emrullah Eruslu’ya teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

Öte yandan Başkan Volkan Yılmaz, 2020 yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde yine Eruslu ailesi tarafından Silivri’ye bağış olarak 24 derslikli bir meslek lisesinin yapılacağı bilgisini de paylaşmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum