Yılmaz, Yoğurthane Sokağı İçin Talimat Verdi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz; Piri Mehmet Paşa Mahallesi Yoğurthane Sokağı esnaflarının sesini duydu. Yılmaz, esnafların sokağın ticari hareketlilik kazanması adına ışıklandırılması ve peyzaj çalışmasıyla daha güzel görünüme kavuşturulması talebini en kısa zamanda karşılayacaklarını ifade etti.

Yılmaz, Yoğurthane Sokağı İçin Talimat Verdi!
Editör: Yaz Dostum
25 Haziran 2020 - 15:21 - Güncelleme: 25 Haziran 2020 - 15:25

Piri Mehmet Paşa Mahallesi Yoğurthane Sokak esnafları, sokaklarının ışıklandırmasının yetersiz olduğunu belirterek Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a çağrıda bulunmuştu. Ekonomik anlamda zor günler geçirdiklerini söyleyen esnaflar; yapılacak yeni ışıklandırma düzeni ile vatandaşların sokağı sürekli ve güvenli bir ortamda kullanmalarının bölge işletmecilerinin çalışma işlerliğini aktifleştireceğini dolayısıyla ilçenin sosyal ve ekonomik kalkınmasının hız kazanacağı görüşünü beyan etmişlerdi.

"HEMEN HALLEDERİZ"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz bugün bir basın toplantısı düzenleyerek Silivri’ye hizmette birinci yılını değerlendirdi. Yaz Dostum Haber Ajansı, Yoğurthane Sokağı esnafının talebini burada dile getirdi. Yılmaz, “Hemen hallederiz” derken bu minvalde toplantıda hazır bulunan Başkan Yardımcıları Hasan Solak, Harun Akkan ve Emre Sarısaltıkoğlu’na da gerekli talimatı verdi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum