Balcıoğlu: 25 Yılın Hesabını Vermiyorlar, 3 Yıllık Belediye Başkanından Hesap Soruyorlar

CHP Grup Başkanvekili Bora Balcıoğlu, “25 Yılın hesabını vermiyorlar, 3 yıllık belediye başkanından hesap soruyorlar” minvalindeki sözlerle bugün Silivri Belediye Meclisinde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hizmet anlayışını eleştiren Cumhur İttifakı Grubu’nu geri püskürttü. Balcıoğlu, “Bir anda her şeyin gerçekleşmesi için elimizde sihirli değnek yok. 3 yılda geldiğimiz noktada müsterih olun çalışmalarımız devam ediyor. İşte her gün Selimpaşa’dan geçiyorsunuz. Battı Çıktı projesi ile ilçemize 500 Milyona yakın bir yatırım yapılıyor. Bunların görmemezlikten gelinmesini, siyaset olsun diye laf söylenmesini doğru bulmuyorum” dedi.

Balcıoğlu: 25 Yılın Hesabını Vermiyorlar, 3 Yıllık Belediye Başkanından Hesap Soruyorlar
Editör: Yaz Dostum
07 Kasım 2022 - 20:19 - Güncelleme: 07 Kasım 2022 - 20:20
Silivri Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Meclis toplantısının I. Birleşimi, bugün gerçekleştirildi. Toplantıda önce AK Parti Grup Başkanvekili Sami Barlas, “Silivri Marina Projesinin ÇED raporuna İBB yönetimi, olumsuz kurum görüşü bildirip süreci baltalamıştır” çıkışında bulundu akabinde AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Volkan Yılmaz, Gümüşyaka’daki kreşin tahsisinin üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen İBB’nin hala çalışmalara başlamamasına yönelik eleştiri getirdi.

Bu eleştirilere CHP Grup Başkanvekili Bora Balcıoğlu, “25 yılda yapamadıklarınızın, 3 yılda yapılmasını istiyorsunuz” diyerek karşılık verdi.


“İMAMOĞLU, GÖREVE GELDİĞİNDE İSTANBUL’UN BÜTÜN SORUNLARI ARAP SAÇINA DÖNMÜŞ DURUMDAYDI”

Balcıoğlu, konuyla ilgili şunları söyledi:


“Esas konu ne biliyor musunuz? 25 yılda yapamadıklarınızın, 3 yılda yapılmasını istiyorsunuz. Yapamadığınız metroları, alt yapı yatırımlarını şu anda devam ettiriyoruz. Göreve geldiğimizde İstanbul’un bütün sorunları arap saçına dönmüş durumdaydı. Yani inanın bakkal hesabı iş yapılmış. Mideniz bulanırdı. Bu kafayla İstanbul yönetilmeye çalışılmış. Bu arap saçının neresinden tutarsanız tutun elinizde kalıyor.

“MENFAAT GİDİYOR DİYE Mİ BAĞIRIYORSUNUZ ANLAMADIM?”

Ondan sonra burada arkadaşlar bağırıyor. Neden bağırdıklarını da anlamadım. Menfaat mi gidiyor ne? Onu da anlamadım. 1 Mart 2019’da İstanbul halkı gereken cevabı verdi. “Biz İstanbul’a ihanet ettik” diyenlere de 23 Haziran seçimlerinde kaybettiğimiz umudu geri alarak cevap verdi. İstanbul halkı gereken cevabı verdi.

“İBB, BÖLGEMİZE YAKLAŞIK 500 MİLYONLUK BİR YATIRIM KAZANDIRIYOR”

Bir anda her şeyin gerçekleşmesi için elimizde sihirli değnek yok. 3 yılda geldiğimiz noktada müsterih olun çalışmalarımız devam ediyor. İşte her gün Selimpaşa’dan geçiyorsunuz. Battı Çıktı projesi ile ilçemize 500 Milyona yakın bir yatırım yapılıyor. Bunların görmemezlikten gelinmesini, siyaset olsun diye laf söylenmesini doğru bulmuyorum.”
Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum