Filiz Güler'den CHP Grubu'na: Vatandaşın Karşısında Küçülmeyin!

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Güler, CHP Grup Başkanvekili Bora Balcıoğlu’nun, “25 yılda yapamadıklarınızın, 3 yılda yapılmasını istiyorsunuz. Yapamadığınız metroları, alt yapı yatırımlarını şu anda devam ettiriyoruz. Göreve geldiğimizde İstanbul’un bütün sorunları arap saçına dönmüş durumdaydı. Yani inanın bakkal hesabı iş yapılmış. Mideniz bulanırdı. Bu kafayla İstanbul yönetilmeye çalışılmış. Bu arap saçının neresinden tutarsanız tutun elinizde kalıyor. Ondan sonra burada arkadaşlar bağırıyor. Neden bağırdıklarını da anlamadım. Menfaat mi gidiyor ne? Onu da anlamadım” sözlerine sert çıktı. “Bora kardeşim sabah yürek yemiş” diyen Güler, “25 yıldır yapılanlar göz önünde, bunu zaten vatandaş görüyor. Siz de küçülmeyin vatandaşın karşısında” şeklinde konuştu.

Filiz Güler'den CHP Grubu'na: Vatandaşın Karşısında Küçülmeyin!
Editör: Yaz Dostum
07 Kasım 2022 - 20:45 - Güncelleme: 07 Kasım 2022 - 20:49
Silivri Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Meclis toplantısının I. Birleşimi, bugün gerçekleştirildi. Toplantıda CHP Grup Başkanvekili Bora Balcıoğlu’nun, “25 Yılın hesabını vermiyorlar, 3 yıllık belediye başkanından hesap soruyorlar” minvalindeki sözlerine AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Güler’den anında karşılık geldi. İstanbul'da 25 yıldır hizmet üstüne hizmet, eser üstüne eser üreten bir anlayış olduğuna dikkat çeken Güler, muhalefeti inkar siyaseti yapmakla eleştirdi.

“AK PARTİLİ İBB, SİLİVRİ’YE DOĞAL GAZI, KÖYLERE ASFALTI GETİRDİ”

Filiz Güler, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Bora kardeşim sabah yürek yemiş. -20 yıldır hiçbir şey yapmayan bir AK Partili İBB- diye bahsetti. Neyle ısınıyorsunuz Bora bey evinizde? Soba mı? Yakıt nedir? Doğal gaz. Kim getirdi? AK Partili İBB getirdi. Ne zaman? 2005’te Silivri Büyükşehir’e bağlandıktan 2 sene sonra. Köylere giden yollardaki asfaltları kim döktü? AK Partili İBB.

“10 YILLIK CHP SİLİVRİ’YE İKİ PARK BİR BAHÇE YAPTI”

Siz 10 senede CHP’li bir belediye olarak Silivri’ye ne yaptınız? İki park bir bahçe, gerisi davul eğlence. İBB’nin 20-25 yılda yaptıklarını inkar ederek hiçbir şekilde siyaset yapamazsınız.

“ÇIKACAK MI ÇIKMAYACAK MI ZAMAN GÖSTERECEK!”

Evet Selimpaşa’da Battı Çıktı’ya başladınız. Göreceğiz. Battı. Çıkacak mı çıkmayacak mı zaman gösterecek. Sizin İBB Başkanınız Haliç’te bir günlük kendi ve eşi için oynamak üzere kurduğu tenis kortunun maliyetiyle Gümüşyaka’daki kreşi bitirebilirdi! Metrolar yapılmıyor öyle mi? Biz mi yapmadık? Sizin İBB Başkanınız, Silivri’ye metro isteyen bir genç kıza, “Silivri bu yükü kaldıramaz, Silivri’ye metro çok bile” demesini de izah edersiniz bir ara…  

“25 YILDA YAPILANLARI VATANDAŞIMIZ GÖRÜYOR”

Yapmayın arkadaşlar ya. Ciddi anlamda mı böyle düşünüyorsunuz yoksa sırf muhalefet olmak, siyaset yapmak için mi böyle düşünüyorsunuz? Yapılan hizmetleri göz ardı etmek, siyasi nezakete de insanlığa da yakışmıyor. 3,5 yıl oldu biz bekliyoruz. Büyükşehir Belediyesi neler yapacak göreceğiz. 25 yıldır yapılanlar göz önünde, bunu zaten vatandaş görüyor. Siz de küçülmeyin vatandaşın karşısında.

Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum