Başkan Esen: "CHP Varsa Çocuklarımızın Geleceği Var Demektir!"

CHP'nin kuruluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla Silivri’de çelenk sunma programı düzenlendi. Törende günün anlam ve önemine bir konuşma yapan İlçe Başkanı Berker Esen, “İnşallah Türkiye Cumhuriyeti’nden de eski bu partiyi iktidara taşıyacağız ve bu ülkeyi güzel günlere bizler götüreceğiz. Bugün burada bulunan kadrolar hem yerelde hem de genelde iktidarı sağlayacak kadrolardır. CHP varsa, umut var demektir; CHP varsa çocuklarımızın geleceği var demektir” dedi.

Başkan Esen: "CHP Varsa Çocuklarımızın Geleceği Var Demektir!"
Editör: Yaz Dostum
09 Eylül 2021 - 18:28
CHP'nin kuruluşunun 98. yılı dönümü dolayısıyla Silivri İlçe Başkanlığınca tören düzenlendi. İlçe Başkanı Berker Esen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Erdim ve Halk-Lis Başkanı Mehmet Noyan Öpçin ile birlikte Atatürk'ün manevi huzuruna çıkarak çelenk sundu.

Başkan Berker Esen, burada Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından yaptığı konuşmada, CHP’nin geçmişten aldığı gücü ve birikimi yarınlara değişim ve güçlü bir Türkiye umuduyla taşıyacağını vurguladı.

“CHP OTEL LOBİLERİNDE DEĞİL, SAVAŞ MEYDANLARINDA VERİLEN MÜCADELEYLE KURULAN BİR PARTİ”

Esen, şöyle konuştu:

“Bugün ulu çınarımızın 98. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Bugün bizler için çok güzel bir gün. CHP otel lobilerinde, İçişleri Bakanlığına verilen bir dilekçeyle kurulmuş bir parti değil. Kan revan içinde, savaş meydanlarında yurttaşlarımızın vermiş olduğu mücadeleyle kurulmuş bir partidir.

“GURUR VE MUTLULUK DUYMALIYIZ”

Ne mutlu ki partimizin temelleri 4 Eylül 1919'da Sivas Kongresinde atılmıştır. Böyle bir tarihin mirasçıları olarak gurur ve mutluluk duymalıyız.

“HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ”

İnşallah Türkiye Cumhuriyeti’nden de eski bu partiyi iktidara taşıyacağız ve bu ülkeyi güzel günlere bizler götüreceğiz. Bugün burada bulunan kadrolar hem yerelde hem de genelde iktidarı sağlayacak kadrolardır. CHP varsa, umut var demektir; CHP varsa çocuklarımızın geleceği var demektir.”

98. YAŞ PARTİLİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Törende CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Doruk Bulut, Süheyl Kırkıcı, Elif Yılmazer, Ömer Ercan, Gökhan Yonat, Cabbar Doğan, CHP Silivri İlçe Sekreteri İbrahim Kömür, CHP Silivri İlçe Saymanı Yalçın Ekici, CHP Silivri İlçe Eğitim Sorumlusu Ebru Akgün Pekel, CHP Gümüşyaka Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu, Silivri Belediyesi önceki dönem Başkanı Özcan Işıklar ile partililer ve vatandaşlar hazır bulundu.

Hazal BAŞARAN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum