CHP Silivri'nin en genç ve en yaş almış üyeleri onurlandırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bugün Atatürk Anıtında Silivri İlçe Başkanlığınca gerçekleştirilen kutlama töreninde partinin en yaş almış üyeleri Hakkı Saygılı ve Fahri Piriştine ile en genç üyesi Mehmet Noyan Öpçin altı oklu bayrak ile onurlandırıldı.

CHP Silivri'nin en genç ve en yaş almış üyeleri onurlandırıldı
Editör: Yaz Dostum
09 Eylül 2021 - 18:56 - Güncelleme: 09 Eylül 2021 - 19:03
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 98’nci kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Silivri’de çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinlikler, CHP Silivri İlçe Başkanlığı binası önünden hareket eden kortej yürüyüşü ile başladı, Atatürk Anıtında son buldu. Program akışı Atatürk Anıtında gerçekleşen çelenk koyma töreniyle devam etti.

ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTILAR

Törene CHP Silivri İlçe Başkanı ve yönetiminin yanı sıra CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Doruk Bulut, Süheyl Kırkıcı, Elif Yılmazer, Ömer Ercan, Gökhan Yonat, Cabbar Doğan, CHP Silivri İlçe Sekreteri İbrahim Kömür, CHP Silivri İlçe Saymanı Yalçın Ekici, CHP Silivri İlçe Eğitim Sorumlusu Ebru Akgün Pekel, CHP Gümüşyaka Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu, Silivri Belediyesi önceki dönem Başkanı Özcan Işıklar ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN ESEN, DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Başkanı Berker Esen tarafından günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapıldı akabinde partinin en yaş almış üyeleri Hakkı Saygılı ve Fahri Piriştine ile en genç üyesi Mehmet Noyan Öpçin altı oklu bayrak ve buket çiçek takdimi ile onore edildi. Bu esnada duygusal anlar yaşandı ve İlçe Başkanı Berker Esen’in gözyaşlarını tutmakta zorlandığı görüldü.

Törenin ardından hatıra amaçlı fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Hazal BAŞARAN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum