Best Kuaför artık daha şık!

Silivri’de uzun yıllar faaliyet gösteren Best Kuaför müşterilerine daha konforlu ve kaliteli hizmet vermek amacıyla dekorasyonunda yenilemeye gitti.

Best Kuaför artık daha şık!
Editör: Yaz Dostum
15 Aralık 2020 - 14:09 - Güncelleme: 15 Aralık 2020 - 14:19
Silivri Mimarsinan Mahallesi Büşra Sokak üzerinde uzun yıllar faaliyet gösteren Best Kuaför, dekorasyonunda değişikliğe gitti. Müşterilerine daha kaliteli ve konforlu bir hizmet vermek amacıyla tezgah bölümünü baştan aşağıya yenileyen işletme modern dizaynı ile adeta dikkatleri üzerine topladı.

“KALİTE STANDARTLARIMIZI YÜKSELTTİK”

Konu hakkında bilgilendirmelerde bulunan İşletme Sahibi Bülent Tanrıverdi, şunları kaydetti: “Best Kuaför olarak uzun yıllar Silivri Mimarsinan Mahallesi Büşra Sokak üzerinde faaliyet göstermekteyiz. Müşterilerimize daha kaliteli ve konforlu hizmet vermek adına dekorasyonumuzu yeniledik. Tezgah bölümümüzü daha modern bir görünüme kavuşturduk. Ayrıca fayansımızı da değiştirerek kalite standartlarımızda bir çıta daha yükseltmiş olduk. Müşterilerimizi seviyor ve önemsiyoruz.

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

İçerisinde bulunduğumuz pandemi süreci her ne kadar bizleri zorlasa da müşterilerimizin memnuniyeti çok daha önemliydi. Bu girişimimiz onların rahatlığı ve konforu bakımından faydalı olacak.

“HERKESİ İŞLETMEMİZE BEKLİYORUZ”

İşletmemizde saç-sakal kesimi, boyama ve cilt bakımına kadar her türlü konularda müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Güler yüzlü hizmet anlayışına önem veren Best Kuaför olarak herkesi işletmemize bekliyoruz.

Rezervasyon için 0538 883 93 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum