Çavdar, TÜGVA'nın İlçe Temsilciliği Görevini Devretti

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Silivri İlçe Temsilcisi Salim Çavdar, görevini Teşkilat Başkanı Hasan Özen'e devretti.

Çavdar, TÜGVA'nın İlçe Temsilciliği Görevini Devretti
Editör: Yaz Dostum
12 Mayıs 2020 - 21:10 - Güncelleme: 12 Mayıs 2020 - 21:17
Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Silivri'de kurulmasını sağlayan ve ilçe temsilcisi olarak 3 buçuk yıldır görevini layıkıyla yerine getiren Salim Çavdar, bugün itibariyle görevini Teşkilat Başkanı Hasan Özen'e devrettiğini açıkladı.

Çavdar, açıklamalarında şunları kaydetti :

"Samimiyet, gayret ve aksiyonla muhteşemdi. Kıymetli dostlar; Yaklaşık 3,5 yıl önce kuruculuğunu üstlendiğim TÜGVA Silivri İlçe Temsilciliği vazifesini bugün itibariyle değerli yol arkadaşım Hasan Özen kardeşime devrediyorum. Görev sürem boyunca Silivri'de yüzlerce farklı etkinlikte binlerce ortaokullu, liseli ve üniversiteli kardeşlerimizle bir araya geldik. Nesil yetiştirme iddiasını ortaya koyup bu doğrultuda hiçbir karşılık beklemeden faaliyetler gerçekleştirdik. Sadece gençlerin düşündüğü, ürettiği, karar aldığı, uyguladığı ve neticelendirdiği bu organizasyonun bir parçası olmaktan hayatım boyunca gurur duyacağım. Bana çok şey katan bu tecrübeyi yaşama vesile olan herkese, benimle beraber gecesini gündüzüne katan milli ve manevi değerlere sahip bir nesil yetişmesi için fedakârca çalışan tüm ekip arkadaşlarıma ve bizi daima destekleyen kıymetli büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum.

Sn. Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna TÜGVA'lı kardeşlerimin sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Büyük bir gurur ve onurla TÜGVA’mızın hizmet sancağını devrettiğim Hasan Özen Başkanıma ve teşkilatımızın tüm kademelerinde bulunan kıymetli yol ve dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Ve sözlerime hep bir gün yapmak istediğim şekilde Üstad N. Fazıl'ın şu dörtlüğü son vermek istiyorum;

Gideriz nur yolu izde gideriz,
Taş bağırda sular dizde gideriz,
Bir gün akşam olur bizde gideriz,
Kalır dudaklarda şarkımız bizim... “

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum