CHP: "Başkan Yılmaz, Siyasi İntihalciliği Artık Bir Kenara Bırakmalı!"

AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu “siyasi intihalci” olmakla itham ettiğini hatırlatan CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, “Tevfik Göksu ve Cumhur İttifakı paydaşları, siyasi intihalcilik görmek istiyorlarsa buyursunlar gelsinler Silivri’nin durumuna baksınlar!” dedi.

CHP: "Başkan Yılmaz, Siyasi İntihalciliği Artık Bir Kenara Bırakmalı!"
Editör: Yaz Dostum
16 Kasım 2020 - 21:13 - Güncelleme: 16 Kasım 2020 - 21:19
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, bu akşam ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıda Silivri Belediyesi’nin artık mazeret süreçlerini tüketmesi gerektiğini ve kendilerine ait icraatlar ile konuşmasının vakti geldiğini söyledi. Yılmaz’ı siyasi intihalci olmakla eleştiren Esen, “Elbette ki Başkan takipçi olacak, görüşlerini belirtecektir ancak yapılan hizmetleri kendisi yapıyormuş gibi lanse edemez, bir takım kurumları yok sayamaz” şeklinde konuştu.

“ASIL SİYASİ İNTİHALCİLİK SİLİVRİ’DE YAPILIYOR”

Berker Esen, şunları söyledi: “Biliyorsunuz İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu konuşmasında Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu ‘siyasi intihalci’ olmakla itham etti. Çok haksız bir eleştiriydi. Tevfik Göksu ve Cumhur İttifakı paydaşları, siyasi intihalcilik görmek istiyorlarsa buyursunlar gelsinler Silivri’nin durumuna baksınlar. Bugün Silivri’de siyasi intihalcilik yapılıyor.

“HİZMETLERİ KENDİ YAPMIŞ GİBİ SAHİPLENİYOR”

Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu yatırımlar, merkezi hükümetin, bakanlıkların yapmış olduğu yatırımlar Silivri Belediye Başkanınca kendi icraatları imiş gibi yansıtılarak siyasal intihalcilik yapılıyor. Elbette ki Başkan takipçi olacak, görüşlerini belirtecektir ancak yapılan bu hizmetleri göz ardı ederek kendisi yapıyormuş gibi lanse edemez, bir takım kurumları yok sayamaz.

“BELEDİYE KAYNAKLARI İLE YAPTIKLARINI VE YAPACAKLARINI ANLATMA SIRASI GELDİ”

Başkan diğer kurumların yapmış olduğu yatırımları sahiplenmek yerine belediyenin öz kaynakları ve bütçesi ile neler yapmış, neler yapacak bunları anlatmalı. O yüzden siyasi intihalciliği bir kenara bırakalım ve yapılan hizmetleri beraberce sahiplenelim.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum