Esen'den sert çıkış; "Cumhur İttifakı'nın lütfuyla iktidara gelenler…"

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Başkan Volkan Yılmaz’ın, “Allah kimseyi CHP’nin Silivri’de düştüğü duruma düşürmesin” sözlerine ateş püskürdü. Esen, “Düne kadar Silivri’de 5. parti konumundayken Cumhur İttifakı’nın lütfuyla iktidara gelenler CHP’yi bu şekilde ağzına alamaz!” dedi.

Esen'den sert çıkış; "Cumhur İttifakı'nın lütfuyla iktidara gelenler…"
Editör: Yaz Dostum
16 Kasım 2020 - 21:49 - Güncelleme: 16 Kasım 2020 - 23:13
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, bu akşam ilçe binasında gerçekleştirilen basın toplantısında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın, “Allah kimseyi CHP’nin Silivri’de düştüğü duruma düşürmesin” beyanına çok sert cevap verdi. Esen, “Cumhur İttifakı’nın lütfuyla iktidara gelenler bizi bu şekilde hedef alamazlar” şeklinde konuştu.

“LÜTFEN KÖTÜ ÖRNEK OLMAYIN”

Başkan Esen, konuya ilişkin şunları kaydetti: “Volkan Yılmaz bizi ‘dersimize çalışmakla’ suçluyor. Sayın Volkan Yılmaz, ders çalışmak kötü bir şey değil lütfen burada insanlara kötü örnek olmayın. Evet, biz dersimize çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Kendisi de biraz dersine çalışır ve Silivri için ortaya bir vizyon, proje koyarsa biz de onunla beraber çalışır destek verir ve kendi yapacağımız çalışmalarda da ondan destek isteriz. Dersimize çalışmaya devam edeceğiz çünkü bizim bir Silivri vizyonumuz, hayalimiz var ve bu hayalin önüne kimse geçemeyecek.

“DÜNE KADAR 5. PARTİ KONUMUNDAYKEN CUMHUR İTTİFAKI’NIN LÜTFUYLA İKTİDARA GELENLER CHP’Yİ HEDEF ALAMAZ!”

Düne kadar Silivri’de 5. parti konumundayken Cumhur İttifakı’nın lütfuyla iktidara gelenler CHP’yi bu şekilde ağzına alamaz! CHP’nin devrimci bir genci olarak bu partinin neferi olmaktan ve İlçe Başkanlığını yapmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bugün gelmiş olduğumuz noktada, ‘CHP’nin durumuna üzülüyorum’ diyerek hitap etmesini kendisine aynen iade ediyoruz. Dediğim gibi Cumhur İttifakı’nın lütfuyla iktidara gelenler bizi bu şekilde hedef alamazlar. Bizler çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum