CHP: Gece Gündüz Demeden Çalışmaya Devam Edeceğiz

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Çayırdere ve Beyciler Mahallelerindeki çiftçilere yapmış olduğu ücretsiz mazot desteği uygulamalarını yakından takip etti. Çiftçilerle bir araya geldikten sonra Esen, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek kahvehanelerde vatandaşlarla görüştü.

CHP: Gece Gündüz Demeden Çalışmaya Devam Edeceğiz
Editör: Yaz Dostum
02 Ekim 2022 - 15:38
İstanbul Büyükşehir Belediyesi artan akaryakıt fiyatları nedeniyle çiftçinin toprağını verimli kullanabilmesi ve İstanbul'daki tarım alanlarının işlevini kaybetmemesi adına ‘150 Günde 150 Proje’ maratonu kapsamında çiftçilere ücretsiz olarak mazot dağıtmaya başladı. 

Çayırdere ve Beyciler Mahallelerinde devam eden uygulamalara destek veren CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, çiftçilerle bir araya geldikten sonra yönetim kurulu ve CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Beyciler Mahalle Muhtarı Yaşar Köse ve Çayırdere Mahalle Muhtarı Doğan Bilgiç'i ziyarette bulunan Başkan Esen, ardından esnafları dolaştı. 

Köy kahvehanelerinde de vatandaşlarla bir araya gelen Esen, kendisine yöneltilen sorun, sıkıntı ve beklentiler ile alakalı bilgiler aldı.

Konu hakkında değerlendirmelerinde Esen, şunları kaydetti:

"Halkımızın bizlere inancı tam. Gece gündüz demeden, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz."





,


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum