CHP'li Esen: Silivri Belediyesi'nin Grev Kararı Alan Onurlu İşçilerinin Yanındayız

Silivri Belediyesi işçilerinin greve çıkması nedeniyle açıklama yayınlayan CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, “İstanbul’da 39 ilçenin belediye çalışanları arasından en düşük maaş ortalamasına sahip işçiler Silivri Belediyesi çalışanlarıdır. Her fırsatta belediye bütçesinin fazla verdiğiyle böbürlenenler işçi maaşına iyileştirmeleri çok görmüşlerdir. Silivri Belediyesi’ni bu ekonomik krizi yaratan zalim ittifakın Silivri’deki temsilcilerinden arındıracağız. Silivri Belediyesi’ni emeği en yüce değer gören kalifiye bir yönetimle buluşturacağız.” dedi.

CHP'li Esen: Silivri Belediyesi'nin Grev Kararı Alan Onurlu İşçilerinin Yanındayız
Editör: Yaz Dostum
23 Ağustos 2023 - 16:01 - Güncelleme: 23 Ağustos 2023 - 16:13
“EKONOMİK KRİZ, İŞÇİLERİN SIRTINA YÜK OLDU”

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

“Ülkemizin sırtındaki en büyük yük ve bir numaralı gündemi olan ekonomik kriz her geçen gün yurttaşlarımızın sıkıntılarını daha da arttırırken, dövizin ve enflasyonun yarattığı hayat pahalılığı en çok ekonomik krizi yaratmakla uzaktan yakından alakası olmayan işçilerimizin sırtına yük olmuştur.

“39 İLÇEDE EN DÜŞÜK MAAŞ ORTALAMASINA SAHİP İŞÇİLER, SİLİVRİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI”

İstanbul’da 39 ilçenin belediye çalışanları arasından en düşük maaş ortalamasına sahip işçiler Silivri Belediyesi çalışanlarıdır. Her fırsatta belediye bütçesinin fazla verdiğiyle böbürlenenler işçi maaşına iyileştirmeleri çok görmüşlerdir. Silivri Belediyesi işçilerine bunu hak gören Silivri Belediyesi yönetimini; bu ülkenin güzel insanlarını kırk derde sokan ve ekonomik krizi mantık ve akıl dışı politikalarla körükleyen bu zalim ittifakın Silivri’deki temsilcileri oluşturmaktadır.

“EMEĞİNİZİN KARŞILIĞINI CHP İKTİDARINDA ALACAKSINIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Berker Esen olarak Silivri Belediyesi’nin grev kararı alan onurlu işçilerine sesleniyorum. Müsterih olun. Silivri Belediyesi’ni bu ekonomik krizi yaratan zalim ittifakın Silivri’deki temsilcilerinden arındıracağız. Silivri Belediyesi’ni emeği en yüce değer gören kalifiye bir yönetimle buluşturacağız. Sizler bu ilçe için gece gündüz bilmeden çalışanlarsınız, emek verenlersiniz. Emeğinizin karşılığını yerelde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında sonuna kadar alacağınızı taahhüt ediyor, sizlere bu onurlu grevinizde dayanışma temennilerimi iletiyorum.”


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum