CHP Silivri'den Balıkçılara Geçmiş Olsun Ziyareti

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İBB Deniz Hizmetleri Müdürü Dr. İlker Aslan ile birlikte dün sabah saatlerinde balıkçı barınaklarında meydana gelen yangın sonrası maddi hasara uğrayan esnaflara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Silivri'den Balıkçılara Geçmiş Olsun Ziyareti
Editör: Yaz Dostum
09 Mart 2022 - 20:59
Piri Mehmet Paşa Mahallesi Marina Caddesi sahil kısmında bulunan Dalgakıran Balıkçı Barınaklarında dün belli olmayan nedenlerden dolayı yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye personeli sevk edilirken 12 barınak kullanılamaz hale geldi.

Yaşanan hadise sonrası CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, yönetim kurulu üyeleri ve İBB Deniz Hizmetleri Müdürü Dr. İlker Aslan ile birlikte maddi hasara uğrayan esnaflara geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Olayla ilgili bilgiler alan heyet, esnaflara destek sözü verdiler.

Balıkçı esnaflarını ziyaret ettikten sonra Silivri Liman Başkanı Rıdvan Memiş’i de makamında görmeye giden heyet, balıkçılar kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra görüşmeyi noktaladı.

Öte yandan gerçekleşen ziyaretler sırasında CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu da hazır bulundu ve esnaflarla yakından ilgilendi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum