Vefat eden Ortaköy Mahalle Muhtarının yerine talip çıktı

Silivri Ortaköy Muhtarı Ferhan Gülan'ın geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etmesinin ardından boşalan muhtarlık görevine mahalle esnaflarından Ali Güçlü talip olduğunu açıkladı.

Vefat eden Ortaköy Mahalle Muhtarının yerine talip çıktı
Editör: Yaz Dostum
09 Mart 2022 - 21:09 - Güncelleme: 09 Mart 2022 - 21:15
Silivri Ortaköy Muhtarı Ferhan Gülan geçtiğimiz Aralık ayında ani gelişen kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldıktan sonra yaşamını yitirdi. Aradan geçen zaman zarfında boşalan muhtarlık koltuğu için talipler çıkmaya başladı.

Merhum muhtarın görevini şuanda kendi azası icra ederken uzun yıllar Ortaköy Mahallesinde esnaflık yapan Ali Güçlü gerçekleşecek ilk muhtarlık seçiminde aday olacağını açıkladı.

"Ortaköy Halkımızın teveccühü ile seçilip, Mahallemizde takdire şayan faaliyetlerde bulunan, sevdiğimiz, değer verdiğimiz rahmetli Ferhan Gülan  Muhtarımızdan yarım kalan göreve talibim." diyen Güçlü, 'Amacım Siyasi Ticari ve Hayat tecrübe bilgi ve birikimlerimi  Siz Kıymetli Ortaköylü kardeşlerimizin hizmetine sunmak istiyorum.' ifadelerinde bulundu.

Güçlü, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalarında şunları kaydetti:

HİZMETE TALİBİM

Uzun Yıllar Yaşadığım,  Esnaflık yaptığım, sizlerle ağlayıp güldüğüm,
Ortaköylü Hemşehrilerim.

Ortaköy Halkımızın teveccühü ile seçilip, Mahallemizde takdire şayan faaliyetlerde bulunan, sevdiğimiz,  değer verdiğimiz  rahmetli FERHAN GÜLAN  Muhtarımızdan yarım kalan göreve talibim.

Rahmetli Muhtarımızdan alacağımız Hizmet Sancağını, Siz Kıymetli Ortaköy Halkımızın Destek ve onayıyla daha yukarılara taşımak istiyorum.

Amacım Siyasi Ticari ve Hayat tecrübe bilgi ve birikimlerimi  Siz Kıymetli Ortaköylü kardeşlerimizin hizmetine sunmak istiyorum.

Bu vesilelerle sizlerin desteğiyle  Önümüzdeki aylarda yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde sizlerin destek ve onayıyla

ORTAKÖY MAHALLE MUHTARLIĞI’NA Adaylığımı

Kamuoyuna Saygılarımla açıklıyorum.

Desteklerinizi Bekliyorum.

ORTAKÖY MAHALLE MUHTARI ADAYI
ALİ GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum