Entegre Tesis Yönetim Derneğinden Marmara Site Yönetimine Teşekkür Plaketi

Marmara Site Yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dikici ve Şirket Müdürü Bircan Cevizli, üyesi oldukları Entegre Tesis Yönetim Derneği'nin düzenlemiş olduğu Dünya Tesis Yönetim Günü Panel ve Kokteyl Kutlamasına katıldı.

Entegre Tesis Yönetim Derneğinden Marmara Site Yönetimine Teşekkür Plaketi
Editör: Yaz Dostum
18 Mayıs 2022 - 11:41 - Güncelleme: 18 Mayıs 2022 - 11:45
(TANITIM HABER)

2015 yılından bu yana Silivri’de site, apartman, rezidans, büyük iş yerleri vb. tesislerde profesyonel yönetim firması olarak faaliyet gösteren Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dikici ve beraberindeki Şirket Müdürü Bircan Cevizli, üyesi oldukları Entegre Tesis Yönetim Derneği'nin düzenlemiş olduğu Dünya Tesis Yönetim Günü Panel ve Kokteyl Kutlamasına iştirak etti.


Orhan Dikici, organizasyonda Dernek Başkanı Özcan Aksu ve yönetim kurulu tarafından teşekkür plaketi ile onurlandırıldı.

MARMARA SİTE YÖNETİMİ HAKKINDA

Yıllar içinde edindiği deneyim, sahip olduğu uzman kadro, araç ve ekipman donanımı ve yürüttüğü projeler ile sektörde kalıcı bir yer edinen Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri; genel yönetim, temizlik, teknik servis, özel güvenlik, bahçe bakımı, personel destek, danışmanlık, tamir ve onarım, idari, mali ve hukuki hizmetler gibi temel başlıklar altında topluca yaşanan mekanlarda ihtiyaç duyulabilecek tüm hizmetleri profesyonel biçimde sunuyor.

Bütçe planını hazırlama, aidat bedelleri belirleme, takip ve tahsil etme, site personelinin tüm yasal işlemlerinin yapılması ile ücretlerinin ödenmesi, ortak alan genel gider ödemelerinin zamanında yapılması, gelir ve giderlerin muhasebeleştirilmesi noktasında da çözüm ortağı oluyor.

Ayrıca yardımcı hizmetli personel, özel şoför, özel koruma, konut ve iş yerlerinize özel güvenlik, faturaların ve tüm ödemelerin takibi, tüm organizasyonların planlanması ve organize edilmesinden kuaför randevularının alınması, çocukların okula götürülüp okuldan alınmasına kadar tabiri caizse verimliliğimizi öldüren ve zamanımızı çalan işlerde de çözümün kurumsal adresi oluyor.
Haber : Batuhan GÜÇLÜ


 

YORUMLAR

  • 1 Yorum