Gören: "19 Mayıs; Bağımsızlığa, Aydınlığa Ve Geleceğe Olan İnancın Adıdır"

AK Parti kökenli MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gören mesajında, “19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ataşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır” ifadelerini kullandı.

Gören: "19 Mayıs; Bağımsızlığa, Aydınlığa Ve Geleceğe Olan İnancın Adıdır"
Editör: Yaz Dostum
18 Mayıs 2020 - 22:18 - Güncelleme: 18 Mayıs 2020 - 22:20
 
AK Parti kökenli MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101'nci yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Gören; 19 Mayıs’ın Türk ulusu için sonsuzluğa uzanan süreçte önemli bir dönüm noktası olmanın çok ötesinde anlamlar taşıdığını öz ifadelerle vurguladı.

“BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

“Gençlik gelecektir. Gençlerini en iyi biçimde yetiştiren, onlara değer veren, yarınlara hazırlayan milletler geleceğe güvenle bakabilirler” diyen Gören, mesajını şöyle sürdürdü: “19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ataşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum