"Hükümetimizin Hastanenin Temelini Atması İnşallah Başkanlığımız Dönemine Rastlar"

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz bugün gerçekleştirilen Mart Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde Silivri’ye bir eğitim araştırma hastanesinin zaruri bir ihtiyaç haline geldiğini ifade etti. Hükümet destekli sağlık yatırımları hakkında bilgilendirmede bulunan Yılmaz; bu kapsamda İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı ile görüşmelere başlandığını, Maliye hazinesine ait uygun bir yerin de bulunduğunu açıkladı.

"Hükümetimizin Hastanenin Temelini Atması İnşallah Başkanlığımız Dönemine Rastlar"
Editör: Yaz Dostum
05 Mart 2021 - 17:12

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bu sabah gerçekleştirilen Mart Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde hükümet destekli sağlık yatırımlarıyla alakalı kamuoyunu bilgilendirdi. Yılmaz bu esnada Silivri için eğitim ve araştırma hastanesi planlandığını açıkladı.

Yılmaz, konuyla ilgili şunları söyledi:

“SİLİVRİ’YE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YAPILMASI ZORUNLULUK HALİNE GELDİ”

Silivri 300 bin kişiye tekabül eden bir nüfusu beraberinde taşıyan bir ilçe. İstanbul’un batıya açılan kapısı. Silivri’de bir eğitim araştırma hastanesinin artık olması zorunluluk hale geldi. Bu eğitim araştırma hastanesinin Silivri’de yapılabilmesi için hem İlçe Sağlık Müdürlüğümüzle hem Sağlık Bakanlığımızla görüşmelerimiz başladı. Maliye hazinesine ait bir yer de bulundu.

“İNŞALLAH TEMELİ BİZİM BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZ DÖNEMİNDE ATILIR”

Büyük bir proje ama bu projeyle beraber Çatalca, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Silivri, Çerkezköy, Çorlu’nun da yararlanacağı bir eğitim araştırma hastanesinin hükümetimizin temelini atması inşallah bizim Belediye Başkanlığımız dönemimize rastlar. Bununla ilgili uğraşımızı devam ettiriyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum