İBB, Kiptaş Silivri 4. Etap'a kreş yapıyor, Gümüşyaka sırada!

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen bu akşam ilçe binasında düzenlenen basın toplantısında İBB’nin eğitim yatırımları hakkında bilgilendirmede bulundu.

İBB, Kiptaş Silivri 4. Etap'a kreş yapıyor, Gümüşyaka sırada!
Editör: Yaz Dostum
20 Eylül 2021 - 22:09 - Güncelleme: 20 Eylül 2021 - 22:15
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İBB ve Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız, İlçe Sekreteri İbrahim Kömür ile birlikte bu akşam ilçe binasında basın toplantısı gerçekleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim yatırımları hakkında değerlendirmede bulunan Esen, “Yuvamız İstanbul’un sayılarını artıracağız” müjdesinde bulundu.

“DAHA ÖNCEDEN İBB’NİN KREŞLERİ YOKTU”

Başkan Esen, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Daha önce Büyükşehir Belediyesi’nin kreşi var mıydı? Bugün hem Anadolu hem de Avrupa yakasında kreşler kuruluyor. Peki Büyükşehir Belediyesi bundan kar mı elde ediyor? Hayır. Bu bir sosyal sorumluluk projesidir.

“İSPARK’A AİT OTOPARK ALANINI SİLİVRİ BELEDİYESİ’NE KÖY PROJESİ İÇİN TAHSİS ETTİK”

Belediye Başkanı her fırsatta tahsislerden bahsediyor. Biz her fırsatta kendisine yapmış olduğu tahsislerden dolayı teşekkür ediyoruz. Fakat planlara eğitim alanı olarak işlenmiş bir yeri tahsis etmeyecek de ne yapmayı düşünüyordu? Kendisine bunu soruyoruz. Biz nasıl İSPARK’a ait otopark alanını Köy Pazarı Projesi için Silivri Belediyesi’ne tahsis ettiysek kendileri de bu tahsisleri yaparak Büyükşehir Belediyesi’ne katkı sunmuştur.

“GÜMÜŞYAKA MAHALLEMİZE KREŞ YAPACAĞIZ”

Silivri’mizde bugün 2 kreş faaliyet gösteriyor. Bir tanesinin de KİPTAŞ 4 sosyal konutları içinde inşası devam ediyor. Bir tane de kısmetse Gümüşyaka Mahallemizde yapacağız. Yuvamız İstanbul’un sayılarını artıracağız.”

Haber : Hazal BAŞARAN



YORUMLAR

  • 0 Yorum