İBB'nin Silivri Yeni Mahalledeki Kreş İnşaatında Sona Gelindi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, “Bu şehrin çocukları eşit olacak” diyerek başlattığı “150 Mahalleye 150 Kreş” projesi kapsamında ilçemizde de yapımları süren Yuvamız İstanbul yerleşkelerinin Silivri Yeni Mahalle yerleşkesinde çalışmaların sonuna gelindi.

İBB'nin Silivri Yeni Mahalledeki Kreş İnşaatında Sona Gelindi
Editör: Yaz Dostum
10 Mayıs 2020 - 16:38 - Güncelleme: 10 Mayıs 2020 - 16:45
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, “Bu şehrin çocukları eşit olacak” diyerek başlattığı “150 Mahalleye 150 Kreş” projesi kapsamında ilçemizde de yapımları süren Yuvamız İstanbul yerleşkelerinin Silivri Yeni Mahalle yerleşkesinde çalışmalarda son aşamaya geçildi. Kreşte son rötuşlar yapılırken bir yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından peyzaj çalışmaları da devam ediyor.  

BAŞKAN ESEN, İNCELEMELERDE BULUNDU

Bu minvalde çalışmalar son hızla ilerlerken CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen de kreşi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Silivri’de okul öncesi eğitim çağındaki çocuklara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlayacak olan kreş, 8 sınıftan oluşacak ve yakın zamanda başvuruları almaya başlayacak.
 
YER TAHSİSİNİ YAPAN SİLİVRİ BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

Öte yandan CHP Silivri İlçe Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede, “Bu önemli eğitim projesine yer tahsisinde bulunarak katkı sağlayan ilçe belediyesine teşekkür ederiz. Projemiz ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum