Silivri Belediye Meclis Üyelerinden Anneler Günü Mesajları

Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesapları üzerinden mesaj yayımladılar. Duygu yüklü sözlerin kaydedildiği mesajlarda, şehit anneleri de unutulmadı.

Silivri Belediye Meclis Üyelerinden Anneler Günü Mesajları
Editör: Yaz Dostum
10 Mayıs 2020 - 17:40 - Güncelleme: 10 Mayıs 2020 - 17:57

İşte Silivri Belediye Meclis Üyeleri’nin Anneler Günü için özel olarak yayımladıkları sevgi dolu mesajlar;

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas : En kutsal varlıklarımız, insanlığın varoluşundan bugüne kadar sevginin, şefkatin, mücadelenin, çilenin ve özverinin sembolü olan annelerimiz; dertlerimizi, sıkıntılarımızı bizimle birlikte yaşar, aşarlar ve yol gösterirler. İlk öğretmenimiz, ilk arkadaşımız, ilk sırdaşımız ve hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir. Bugün ebediyete göç etmiş her annenin bile halen evlatları üzerinde hükmü, gücü ve duası sürmektedir. Bu özel günde yaşanan salgın nedeniyle annelerimize sarılamayacağız, belki seslerini sadece telefondan duyacağız. Bir sonraki Anneler Günü’nde inşallah onlara daha da sıkı sarılacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; başta kutsal vatanımız için üzerine titrediği ve gözü gibi baktığı evlatlarını toprağa veren tüm şehit annelerimiz olmak üzere, özellikle bu zaman zarfında yaşantısından, evlatlarından ve ailesinden uzakta kendisini izole eden, evlatları ile kucaklaşamayan sağlık personeli annelerin ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.

MHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı : Başta şehit annelerimiz olmak üzere, dünyaları sırtında taşıyan, ömürlerini evlatlarına harcayan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor; ebediyete göçenlere Allah'tan rahmet, hayatta olanlara uzun ömürler diliyorum...

MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Baş Güler: Anne!!! Dünyada ki en güzel sesleniş, Karşılıksız seven tek varlık, Sıcaklığında huzur, güven Sevgisinde sonsuzluk barındıran... Kimsenin yerini tutamadığı Cennetin ayaklarının altında olan Hakkı ödenmez yüce varlık!!! Rabbim tüm annelerimize sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürler nasip etsin... Ahirete irtihal etmiş tüm annelerimize ALLAH 'tan rahmet diliyorum... Başta şehit annelerimizin, evladını kaybetmiş annelerimizin ve hayatta olan fedakar cefakar analarımızın "Anneler Gününü kutluyorum... Ana başa taç imiş Her derde deva imiş Bir evlat pir olsa da Ana' ya muhtaç imiş...

MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu: Bizleri dünyaya getiren, binbir emekle büyüten annelerimizin günü kutlu olsun.

MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Şükriye Akkaya Karakuş : Bizi biz yapan değerlerin en başındadır annelerimiz. Bu günlerde, en çok da onları düşündüğümüzden uzak olsak da birbirimize, annelerimiz her yerde… Sıcak somun kokusunda, bir gülün tomurcuğunda, benliğimizin her zerresinde… Ne çok anlam yüklüdür tek kelimeye…Uykusuz geceler demek annelik, bir dudak hareketiyle ateşin derecesini anlayabilmek demek. Bir gülüşe ömrünü adamak, bir damla göz yaşına can vermek demek annelik. Koşulsuz sevginin, tüm fedakarlıkların karşılığıdır annelik. Bir güne değil bir ömre sığdırmalıyız onları. Başta şehit annelerimizin olmak üzere, içinde anne sözcüğü geçen tüm duyguları hisseden herkesin anneler günü kutlu olsun ..

MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Kenan Değdaş : Beni dünyaya getiren annem ve benimle ömrünü paylaşan eşim ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.

MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan :Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin, Anneler Günü Kutlu Olsun.

MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören : Kıymetli büyüğümüz Şehit Anamız Anneannem ve tüm Annelerimizin günü kutlu olsun.

MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Ülkenur Büke : Şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Allah başımızdan eksik etmesin. Bizlerin baş tacı onlar. Allah sağlıklarını korusun

MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar : Her türlü övgüyü, saygıyı ve sevgiyi sonuna kadar hak eden ve ne yaparsak yapalım haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyeceğimiz şehit anneleri başta olmak üzere canım annemin evladımın annesi kıymetli eşim ve tüm annelerin, Anneler Günü kutlu olsun. Ahirete intikal etmiş annelere de Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun.

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız : Bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, başımızın tacı annelerimize selam ve sevgilerimi iletiyor; sağlık ve mutluluklar diliyor; sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum.

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar : Dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor; saygı, selam ve hürmetlerimi iletiyorum…

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Elif Yılmazer :Sonsuz sevgisini ve bitmeyen sabrını, Anne olduğum zaman yüreğimde hissettiğim, hayatımı koşulsuz, gönüllü paylaşan canım ANNEM! Mesafeler uzak olsa da desteğini her zaman  hissettiğim, kocaman yürekli ANNEM'in ve tüm ANNE'lerimizin günü kutlu olsun! Yüreğimden Sevgiyle!

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum