İbrahim Ender Aktan'dan, Silivri'deki Yeni Müdür Yardımcılarına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, 2022 Yılı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı sonucunda Silivri'deki ilkokullara müdür yardımcısı olarak atanan sendika üyelerini ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennilerinde bulundu.

İbrahim Ender Aktan'dan, Silivri'deki Yeni Müdür Yardımcılarına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
Editör: Yaz Dostum
09 Ekim 2022 - 20:04
Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, ziyaret programları çerçevesinde Şube Başkan Yardımcısı Bayram Baran ile birlikte geçtiğimiz Perşembe günü Silivri'ye geldi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 2022 Yılı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı sonucunda ilçedeki ilkokullara müdür yardımcısı olarak atanan sendika üyelerini ziyaret eden Aktan, kendilerine hayırlı olsun temennilerini aktardı.



Türk Eğitim-Sen Silivri İlçe Başkanı Burak Atasoy Yılmaz ve yönetim kurulunun eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde Aktan, Silivri Gümüşyaka H.Ahmet Saliha Ölçer İlkokulu'nda Okan Dündar, Silivri Yavuz Selim İlkokulu’nda Murat Şen ve Silivri Abdülezel Paşa İlkokulu’nda Maide Yapıcı ile bir araya gelerek kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.  



Konu hakkında yapmış olduğu bilgilendirmesinde İbrahim Ender Aktan, şunları söyledi:

"2022 Yılı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı sonucunda Silivri'deki ilkokullara müdür yardımcısı olarak atanan sendika üyelerimize Şube Başkan Yardımcımız Sn. Bayram Baran, Silivri İlçe Başkanımız Sn. Burak Atasoy Yılmaz ve Silivri İlçe Yönetim Kurulumuz ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kıymetli okul müdür yardımcımıza göstermiş olduğu misafirperverlikten ötürü şube başkanlığımız adına teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum."


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum