Kutlu, Alipaşa Mahalle sakinlerinden Erdoğan'a destek istedi

AK Parti geçmiş dönem Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için Alipaşa Mahallesi’ne gitti. Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeleri konusunda vatandaşlardan destek toplamak amacıyla ziyaretlerde bulunan Kutlu'ya, eski ve yeni teşkilat mensuplarının yanı sıra Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu da eşlik etti.

Kutlu, Alipaşa Mahalle sakinlerinden Erdoğan'a destek istedi
Editör: Yaz Dostum
24 Mayıs 2023 - 19:39
14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.52, Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu 44.88 ve ATA İttifakı Adayı Sinan Oğan da yüzde 5.17 oy almıştı.

Adayların hiçbiri kazanmak için gerekli olan oya ulaşamadığı için Kılıçdaroğlu ve Erdoğan, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerinde yeniden yarışacak.

AK Parti geçmiş dönem Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, gerçekleşecek olan seçimler öncesinde Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek toplamak amacıyla Alipaşa Mahallesi’nde temaslarda bulundu. Saha çalışmaları kapsamında bölge sakinlerine ziyaretlerde bulunan Kutlu'ya eski ve yeni teşkilat mensuplarının yanı sıra Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu da eşlik etti.





 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum